Esenlerliler Mevlana Diyarı Konya'yı Geziyor - Son Dakika
Güncel

Esenlerliler Mevlana Diyarı Konya'yı Geziyor

Esenlerliler Mevlana Diyarı Konya\'yı Geziyor

Esenler Belediyesi’nin "Vuslat Yolculuğu" programıyla Esenlerliler, Konya’nın tarihi ve kültürel mekânlarını ziyaret ederek şehri yakından tanıyorlar.

06.02.2018 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler Belediyesi'nin "Vuslat Yolculuğu" programıyla Esenlerliler, Konya'nın tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret ederek şehri yakından tanıyorlar.

Esenler Belediyesi'nin Nizamülmülk Kültür Sanat Sezonu'na özel olarak hazırladığı "Vuslat Yolculuğu" programıyla, Esenlerliler Mevlana diyarını ziyarete gidiyor. Esenler'de ikamet eden vatandaşların katıldığı gezi, pazartesi, çarşamba ve cuma günleri olmak üzere haftada üç gün düzenleniyor. Günübirlik gerçekleşen gezilerde kişiye özel otobüs bileti düzenlenirken, geziye katılanlara yiyecek ikramı da belediye tarafından sağlanıyor.

Tarihi ve kültürel ziyaretler yapıyorlar

Ücretsiz olarak gerçekleşen gezide, Mevlana Camii, Mevlana Türbesi, İstiklal Harbi Şehitliği, Şems-i Tebrizi Türbesi, Alaaddin Camii, Meram Bağları, Tavus Baba Türbesi, Tarihi Sille Köyü ve Akyokuş Seyir Tepesi ziyaret ediliyor. Uzman rehberler eşliğinde Konya'yı karış karış gezen ziyaretçiler, gezi süresince Konya'nın tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret ederek şehri yakından tanıma şansı yakalıyor. Mayıs ayına kadar devam edecek olan geziye, Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'ne gelerek kayıt yaptırılabiliyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Esenlerliler Mevlana Diyarı Konya'yı Geziyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement