Esenlik Kazandırıyor Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Esenlik Kazandırıyor Kampanyası

Esenlik Kazandırıyor Kampanyası

24 Eylülde başlayan ve 24 Kasım tarihine kadar devam edecek Esenlik Kazandırıyor kampanyası çekilişlerinin ilki Adıyaman’ın Gölbaşı İlçesi’nde yapıldı.

30.09.2014 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

24 Eylülde başlayan ve 24 Kasım tarihine kadar devam edecek Esenlik Kazandırıyor kampanyası çekilişlerinin ilki Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'nde yapıldı. Esenlik Gölbaşı süpermarket şubesi müşterilerini kapsayan kampanyada 30 TL'lik alışveriş yaparak alışverişe katılanlara çekiliş sonucunda 15 hediye dağıtıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Genel Müdür Yardımcısı Mesut Bozkurt, çekilişte yaptığı konuşmada, Gölbaşı'nda 4 yıl içerisinde yaklaşık 150 adet hediye dağıtıldığını dile getirerek, " Esenlik bin 700 çalışanı ile Malatya, Kahramanmaraş, Gölbaşı ve Elbistan'da siz değerli müşterilere hizmet vermekteyiz. Esenlik ailesi olarak Gölbaşı'nda kampanyamızın ilk çekilişi için buradayız. İlk bir ayda bizlerden alışveriş yapan müşterilerimizi kapsayan çekilişimiz. Bu çekilişimizde 15 diğer çekilişimizde 15 toplamda 30 adet hediye dağıtacağız. 4 yıl içerisinde Gölbaşı'na dağıtmış olduğumuz hediye sayısı 150 adet. Bu hediyeleri değerlendirdiğimizde müşterisinden kazandığını tekrar müşterisine dağıtan bir kuruluş ortaya çıkmış oluyor. Kazandığını müşterisiyle paylaşma geleneğini sürekli olarak geliştirerek sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Özduman ise, "Hizmet sektörü çok nankör bir sektördür. Memnuniyeti yüzde yüz sağlamanız imkansızdır. Esenlik bir ilki başaran bir sektördür. 4 yılda hizmet sektöründe marketçiliği Gölbaşı'na öğreten bir şirket. Açıldığı günden bu yana kazandığı karı müşterisiyle paylaşmış, bu hizmet sektörleri içerisinde büyük bir fedakarlık örneği. Belediye kurumu olması ayrıca bir güven oluşturmaktadır" dedi.

Noter huzurunda gerçekleştirilen çekiliş ile 15 şanslı müşteri, Galaxy Note 3, buzdolabı, Led TV, bulaşık makinesi ve bisiklet sahibi oldular.

Çekiliş sonucu hediye kazananların listesi www.esenlik.com.tr'de öğrenilebileceği kaydedildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esenlik Kazandırıyor Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement