Esenlik'te Erken Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Esenlik'te Erken Bayramlaşma

Esenlik\'te Erken Bayramlaşma

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Şirketi, Ramazan Bayramı kutlama programı düzenledi.

26.07.2014 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Şirketi, Ramazan Bayramı kutlama programı düzenledi.

Her yıl geleneksel olarak yapılan bayramlaşma töreni Esenlik İdari Binası'nda gerçekleşti. Bayramlaşmaya Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Genel Müdür Yardımcıları Kadir Çelik, Ahmet Faik Yıldız, Mesut Bozkurt, Erhan Soylu, Yusuf Orhan, Esenlik Birim Müdürleri ve Şefleri ile idari bina personeli katıldı.

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, son dönemde İslam dünyasında ve Gazze'de yaşanan katliamlarla ilgili konuşarak, "Son zamanlarda İslam dünyasında çoğalarak artan büyük katliamlar, özellikle Gazze'de yaşanan dram bizleri derinden üzmektedir. Bu katliamların durması için bu tür zaman dilimlerinde fiili dualarımızı çoğaltmalıyız. Bu tür olaylar bizlere bir şuur ve bilinç oluşturmalı, her gün işimizin başına oturduğumuzda bir mesuliyet oluşturmalı. Bir avuç güruhun yığınlarca İslam dünyasının önünde yaptığı katliam bizlerdeki gafletin bileşkesidir. Ancak bu tür olaylar bu gafletten uyanmamıza ve bizlere şuur vermelidir. Büyük bir medeniyetin çocukları olan bizlerden İslam dünyası çok şey beklemektedir. Bilge Kral Aliya'nın son döneminde Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a 'Bosna size emanettir' demesi aslında bizim ne kadar yardımsever ve büyük bir millet olmamızı göstermektedir. Şu anda Bosna, Suriye, Gazze aslında en büyük gücü Türkiye'den almaktadır. Bizler bu tür sorumlulukları ve bilinç ile sürekli taşımalıyız' ifadelerini kullandı.

Esenlik olarak hep birlikte çok güzel işleri başarıldığını söyleyen Boyraz, "Her gün iki günü eşit olan ziyandadır hadisi gereği yeni işleri hep birlikte başarıyoruz. Şirketimiz günden güne büyümeye devam ediyor. İki gün önce Elbistan'a yeni şubemizi açtık, Kahramanmaraş'a bir başka şubemizi en kısa zamanda hizmete açacağız. Yine Malatya'nın bütün sınırlarını biz ilaçlayacağız. Araç filomuza 13 yeni ilaçlama aracı ekledik. Esenlik'in her bölümü kendi içerisinde büyümeye devam ediyor. Bu büyüme bizlerin gayreti, özverili çalışması, fedakarlığı ve disiplini ile olmaktadır. Üstlendiği misyon ve gayretli çalışma bizlerin bakış açısı ile alakalıdır. Örneğin son zamanlarda bizlerden bazı ürünlerde boykot istiyorlar. Belki duygusal olarak doğru bir karardır. Ancak eğer bizler işlerimizi daha önce iyi yapsaydık, kendimizi geliştirebilseydik, şu anda onların ürünlerini almamış olacaktık. Onun için olaya bilinçli olarak kendimizden başlayarak bakarsak daha doğru bir sonuca ulaşmış olacağız. Gayretlerimiz fabrikalar kurmakta, marketlerimizin markalaşmasına vesile olmaktadır. Şirketimizde gelecek bugünümüzden daha iyi olacak" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esenlik'te Erken Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement