Esentepe Mahallesi Muhtarı Karandı'nda Belediye Başkanı Tahsin Babaş'a Ziyaret - Son Dakika
Yaşam

Esentepe Mahallesi Muhtarı Karandı'nda Belediye Başkanı Tahsin Babaş'a Ziyaret

Esentepe Mahallesi Muhtarı Karandı\'nda Belediye Başkanı Tahsin Babaş\'a Ziyaret

Esentepe Mahallesi Muhtarı Recai Karandı, Azaları ve Mahalle sakinleri ile birlikte önceki gün akşam Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ı ziyaret etti.

14.12.2018 19:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esentepe Mahallesi Muhtarı Recai Karandı, Azaları ve Mahalle sakinleri ile birlikte önceki gün akşam Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ı ziyaret etti.

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş yapılan ziyaret için Esentepe Mahallesi Muhtarı Recai Karandı ve Mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Başkan Babaş, "Esentepe Mahallesi Muhtarı Recai Karandı ve Mahalle sakinlerimize nazik ziyaretlerinden ötürü şükranlarımı sunuyorum. Bizlerin işi hemşerilerimize hizmet etmektir. Bu doğrultuda güzel dileklerini bizlerle paylaşan değerli kardeşlerimize nezaketlerinden ötürü ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizler bugün olduğu gibi bundan sonra da bıkmadan, usanmadan ve yorulmadan hemşerilerimize hizmet için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Cenab-ı Hakk'ın izni ve yakaladığımız büyük birliktelik ile Kastamonu'muzu hedeflerine hep birlikte ulaştıracağız. Mahallelerimizi sık sık ziyaret ediyoruz, hemşerilerimizle görüşüyoruz. Mahallelerimizin eksikliklerini de bir bir gidermeye çalışıyoruz. Mahallelerimiz sakinleri ile sık sık istişare ederek çalışma ve hizmetlerimiz danışarak birlikte yapıyoruz. Kastamonu'ya daha çok hizmetler yapmak içinde büyük çaba ve gayret gösteriyoruz. Esentepe'de genellikle evlerimiz 2-3 katlı evler. Burada da ileride herhangi bir planlama istendiğinde onu da birlikte bir araya gelerek yapmak da isteriz. Her yaptığımız konularda istişare ederek görüş alarak yapıyoruz. Elimizden geldiğince de herkesi mutlu etmeye de çalışıyoruz. İstişaresiz ve görüş almadan da hiçbir iş yapmıyoruz. Esentepe alt yapı bakımından iyi durumda, üst yapıdaki hizmetlerin de birçoğu yapılarak tamamlandı. Esentepe gerçekten yaşanabilecek en iyi mahallelerimizden birisi. Herkes de kendi kültürüne uygun yaşamaya gayret göstererek de devam ediyor" dedi.

"Mahallemiz yolları yüzde 90 oranında asfalt yapımı tamamlandı"

Esentepe Mahallesi Muhtarı Recai Karandı, "Esentepe Mahallesi Muhtarlığı olarak heyetimizle beraber hemşerilerimize hizmet etmek, mahallemiz sorunlarını çözüme kavuşturmak amacıyla Belediye Başkanlığımızı ve diğer resmi kurum ve kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz ve uyum içersinde çalışarak da mahallemizin sorunlarını da bu şekilde hallediyoruz. Belediye Başkanlığımız tarafından 2014 seçimleri akabinde hızlı bir şekilde mahalle asfalt çalışmalarımıza başlandı. Mahallemiz yolları yüzde 90 oranında asfalt yapımı tamamlandı. Yine Yıldırım Beyazıt camisinin içersine belediyemiz katkılarıyla ahşap lambiri yapılmıştır. Yine camimiz bahçesine iki katlı mahalle evi yapılmış olup alt katı şadırvan, üst katı da yemekhane ve toplantı salonu olarak kullanılacak. Bu hizmet ve yeni caminin bahçesine 4 katlı Kuran Kursu ve yemekhane binamız da belediye başkanımızla yapılan istişareler sonucu mahallemize kazandırılmıştır. Mahallemize çevre düzenlemeleri ve diğer hizmetlerin de birçoğunun yapımı tamamlanmıştır" şeklinde konuştu.

Esentepe Muhtarı Recai Karandı günün anısına belediye Başkanı Tahsin Babaş'a Muhtarlığı ve Mahalle sakinleri adına plaket takdim etti. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Esentepe Mahallesi Muhtarı Karandı'nda Belediye Başkanı Tahsin Babaş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Trabzon'da göçükte hayatını kaybeden işçilerden biri daha toprağa verildi
    13:35 Trabzon'da göçükte hayatını kaybeden işçilerden biri daha toprağa verildi

    Trabzon'un Hayrat ilçesinde meydana gelen göçükte hayatını kaybeden işçilerden Dinçer Uzunosmanoğlu'nun cenazesi Bahçecik Belde Camisi'nde düzenlenen törenle toprağa verildi. Olayda hayatını kaybeden diğer işçilerin cenazeleri ise dün defnedilmişti.

  • Nurdağı'nda depremzede köy evleri hak sahiplerine teslim ediliyor
    13:33 Nurdağı'nda depremzede köy evleri hak sahiplerine teslim ediliyor

    Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerin etkilediği Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde tamamlanan köy evlerinin depremzede hak sahiplerine teslimi sürüyor. Kırsal Naimler ve Mestihüyük mahallerinde inşaatı tamamlanan 11 köy evi oturuma hazır hale getirildi. Kaymakam İsmail Alsancak, Nurdağı Belediye Başkan Vekili Yakup Bahar, Gaziantep Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hakan Şimşek ve AFAD İl Müdürü Mahmut Coşkun, bir araya geldiği hak sahiplerine anahtarlarını teslim etti.

  • Erzurum'da Baharın İlk Habercisi: Sıcaklıklar Yükseliyor
    13:32 Erzurum'da Baharın İlk Habercisi: Sıcaklıklar Yükseliyor

    Erzurum'da bahar mevsimi yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. Meteoroloji raporlarına göre önümüzdeki hafta sıcaklıklar eksi derecelerden 25 dereceye kadar çıkacak. Erzurum çevresinde parçalı bulutlu bir hava beklenirken, akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağmur görülecek. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus hadisesi de yaşanacak. Vatandaşlar ve yetkililer çığ tehlikesine karşı dikkatli olmalı.

  • Güngören'de Kombi Patlaması Sonucu Yangın Çıktı
    13:24 Güngören'de Kombi Patlaması Sonucu Yangın Çıktı

    Güngören'de bir binanın balkonunda bulunan kombinin patlaması sonucu yangın çıktı. Üst katta mahsur kalan 2 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken, yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, kurtarılanların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

  • Kars'ta karla kaplı arazide yiyecek arayan çil keklikler görüntülendi
    13:14 Kars'ta karla kaplı arazide yiyecek arayan çil keklikler görüntülendi

    Kars'ta etkili olan yoğun kar, yaban hayatını olumsuz etkiledi. Karla kaplanan arazide yiyecek bulamayan çil keklikler, yerleşim yerlerine kadar iniyor. Borluk köyü yakınlarında görüntülenen çil keklikler, tohumlar, böcekler ve bitkilerle besleniyor.

  • Batman'ın İkiköprü beldesi lale motifli aydınlatmalarla ışıklandırıldı
    13:09 Batman'ın İkiköprü beldesi lale motifli aydınlatmalarla ışıklandırıldı

    Batman'ın Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü beldesinde, belediye tarafından yapılan çalışmalar sonucunda caddeler lale motifli aydınlatmalarla ışıklandırıldı. Beşiri Kaymakamı ve İkiköprü Belde Belediye Başkan vekili Muhammed Yılmaz, yapılan çalışmaların beldeye büyük bir değişim getirdiğini ve İkiköprü'yü mutlu insanların yaşadığı bir belde haline getirmek için çalıştıklarını belirtti.

  • Ardahan'da Bahar Mevsiminde Yağan Kar Erimedi
    13:07 Ardahan'da Bahar Mevsiminde Yağan Kar Erimedi

    Ardahan'da bahar mevsiminde yağan kar, havaların soğuk seyretmesi nedeniyle erimedi. Kentte ilkbahar mevsiminin ilk ayı olan mart ayı boyunca yoğun kar etkili oldu. Hava sıcaklığının gece sıfırın altında seyrettiği şehir, beyaz örtüyle kaplı bulunuyor. Mart ayının son günlerinde de soğuk seyreden hava nedeniyle il merkezindeki kar erimedi. Karla kaplı Ardahan Üniversitesi kampüsünde ise 'kara kış'ı aratmayan manzaralar oluştu.

  • Isparta'da Yeni Otogar 15 Nisan'da Hizmete Açılıyor
    12:55 Isparta'da Yeni Otogar 15 Nisan'da Hizmete Açılıyor

    Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yaklaşan asker sevkiyatı ve Ramazan Bayramı dolayısıyla yeni otogarın 15 Nisan'da hizmete açılacağını duyurdu. Başdeğirmen, esnaf ve otobüs firması temsilcilerinin taleplerini olumlu karşıladıklarını belirtti.

  • Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Çaybaşı Mahallesi'nde düzenlenen iftarda birlik ve beraberlik vurgusu yaptı
    12:54 Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Çaybaşı Mahallesi'nde düzenlenen iftarda birlik ve beraberlik vurgusu yaptı

    Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Çaybaşı Mahallesi'nde düzenlenen iftarda birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, ayrışmaları aşabileceklerini ve güçlü olduklarını belirtti. İftara çölyak hastaları için glütensiz yemekler de ikram edildi.

  • Şanlıurfa'da motosiklet kazası: Sürücü hayatını kaybetti
    12:47 Şanlıurfa'da motosiklet kazası: Sürücü hayatını kaybetti

    Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında sürücü hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan sürücü, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Van'ın değişmeyen damak tadı: Çörek
    12:44 Van'ın değişmeyen damak tadı: Çörek

    Van'da 1939 yılından itibaren üretilen ve dört mevsim tüketilen çörek, Ramazan ayında da vazgeçilmezler arasında yerini aldı. Küçük Yıldız isimli iş yerinde üretilen çöreği almak isteyen vatandaşlar ise uzun kuyruklar oluşturdu. Van çöreği, tereyağı, süt, sıvı yağ, şeker, maya, tuz ve unun karıştırılmasıyla yapılan bir lezzet olarak biliniyor. Küçük Yıldız çöreği, kalitesi ve tarihiyle Van kahvaltısının vazgeçilmezi haline gelmiştir.

  • İstanbul'da Kuaförlük Yapan Kadın, Köyde Hayvan Yetiştiriciliği ve Seracılıkla Huzur Buluyor
    12:39 İstanbul'da Kuaförlük Yapan Kadın, Köyde Hayvan Yetiştiriciliği ve Seracılıkla Huzur Buluyor

    İstanbul'da uzun yıllar kuaförlük yapan Nuray Onsekiz, stresli şehir hayatından kurtulmak için Düzce'deki köyüne yerleşti. Büyükbaş hayvan yetiştiriciliği ve seracılıkla uğraşan Onsekiz, aradığı huzuru doğada bulduğunu söyledi. Tarım ve Orman Bakanlığından aldığı desteklerle işini sürdüren Onsekiz, çiftçilik yapmanın gerekliliğine dikkat çekerek, köylerdeki çiftçilere üretmeyi bırakmamaları çağrısında bulundu.


Advertisement