Tartıştığı kocası ekmek bıçağıyla yaraladı! İmdadına çığlıklarını duyan komşuları yetişti - Son Dakika
Güncel

Tartıştığı kocası ekmek bıçağıyla yaraladı! İmdadına çığlıklarını duyan komşuları yetişti

Esenyurt'ta Öner G. adlı şahıs, tartıştığı eşini ekmek bıçağıyla başından ve karın boşluğundan yaraladı. Evden gelen çığlık seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, yaralı kadını hastaneye kaldırdı.

02.11.2020 09:05  Güncelleme: 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt'ta dün saat 13.00 sıralarında Fatih Mahallesi 933 Sokak'ta yaşanan olayda, Öner G. (45) ve eşi Pakize G.(43) evlerinde bilinmeyen nedenle tartıştı. Tartışmanın ardından Öner G., mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla eşinin üzerine yürüdü.

ALDIĞI BIÇAK DARBELERİYLE YERE YIĞILDI

Pakize G., eşine karşı koymaya çalışsa da başından ve karın boşluğundan aldığı bıçak darbeleri ile yere yığıldı. Evden gelen sesleri duyan komşuları, durumu hemen polise bildirdi. Bunun üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

TEDAVİ ALTINA ALINDI

Sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralı kadını ambulansla hastaneye kaldırdı. Olay sırasında eşinin karşı koyduğu sırada ellerinden hafif şekilde yaralanan Öner G., ayakta tedavi edildikten sonra gözaltına alındı. Polis merkezine götürülen Öner G.'nin işlemleri sürüyor.

Tartıştığı kocası ekmek bıçağıyla yaraladı! İmdadına çığlıklarını duyan komşuları yetişti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tartıştığı kocası ekmek bıçağıyla yaraladı! İmdadına çığlıklarını duyan komşuları yetişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • NETT: allah belasını versin şiddetle çözüm arayanların 0 0 Yanıtla

Advertisement