Esenyurt'ta 'para üstü' dolandırıcılığı - Son Dakika
Güncel

Esenyurt'ta 'para üstü' dolandırıcılığı

Ev kiralama bahanesiyle depozito ve kiralama bedeli olarak sahte 500 Euro vererek para üstünü Türk lirası alıp dolandırıcılık yapan 2 kişi gözaltına alındı.

05.11.2019 11:37  Güncelleme: 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ev kiralama bahanesiyle depozito ve kiralama bedeli olarak sahte 500 Euro vererek para üstünü Türk lirası alıp dolandırıcılık yapan 2 kişi gözaltına alındı.

Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, Esenyurt'ta ev kiralama bahanesiyle sahte euro verip para üstünü Türk lirası alarak dolandırıcılık yapan 2 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Çevrede bulunan güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polisler, şüphelilerin Halil S. (53) ve Gökhan E. olduğunu belirledi. Polis 1 Ekim'de, Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi'nde Halil S. ve Gökhan E.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Gökhan E.'nin üzerinden Bilal Ö. adına düzenlenmiş sahte ehliyet ele geçirildi. Halil S.'nin üzerinden ise sahte bin 500 Euro ele geçirildi. Ekipler yaptığı detaylı incelemede Gökhan E.'nin 5 ayrı suçtan arandığı, Halil S.'nin ise 8 ayrı suçtan hakkında aranmasının bulunduğunu tespit etti. Şüphelilerin dolandırıcılık, parada sahtecilik, güveni kötüye kullanma suçlarından toplam 27 olaydan firari olarak arandıklarını tespit etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Esenyurt'ta 'para üstü' dolandırıcılığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement