İstanbul'da ortalığı savaş alanına çeviren kavga! Kafasında sandalye kırılan bile var - Son Dakika
3.Sayfa

İstanbul'da ortalığı savaş alanına çeviren kavga! Kafasında sandalye kırılan bile var

Esenyurt'ta iki grup arasında park yeri nedeni ile çıkan kavgada 2 kişi yaralandı. Kavga eden kişilerin birbirlerine sopa, sandalye, masa ve park dubalarıyla saldırdığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

03.08.2021 09:49  Güncelleme: 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün saat 16.30 sıralarında Esenyurt Zafer Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinin önünde yaşanan olayda restoranın önüne gelen 34 DNU 241 plakalı panelvan araç sahipleri, aracı park etmek istedi. "Buraya park etmeyin" diyen iş yeri çalışanları ile araç sahipleri tartışma başladı.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Sözlü olarak başlayan tartışma iki grubun arasında sopa, masa, tabure, park dubalarının kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgaya karışan 1 kişi ise belinden çıkardığı silahla ateş etmeye çalıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları çalışmanın ardından kavgaya karışan kişileri, ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü. Kavgada yaralanan 2 kişi ise sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaşanan kavga anları ise vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

"BİR ANDA ORTALIK KARIŞTI"

Yaşanan kavga anlarını gören bir kişi "Bir anda ortalık karıştı. Komşumuz burada lokantacı. Komşumuza saldırdılar, silah çektiler. Ortalık karıştı. 10 ? 15 dakika burada kan gövdeyi götürdü. Bizim komşumuza burada silah çektiler. Zaten görüntülerde de vardır" dedi.

İstanbul\'da ortalığı savaş alanına çeviren kavga! Kafasında sandalye kırılan bile var
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul'da ortalığı savaş alanına çeviren kavga! Kafasında sandalye kırılan bile var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ali Saclı: ESENYURT 10 1 Yanıtla
    Ali Kublay: Yok yok türkiyenin her yanı aynı 6 0

Advertisement