Esenyurt'ta Regaip Kandili öncesi ibadethaneler temizlenerek dezenfekte edildi - Son Dakika
Güncel

Esenyurt'ta Regaip Kandili öncesi ibadethaneler temizlenerek dezenfekte edildi

Esenyurt'ta Regaip Kandili öncesi ibadethaneler temizlenerek dezenfekte edildi Esenyurt'ta ibadethanelerde Regaip Kandili temizliği Esenyurt Belediyesi, Regaip Kandili öncesi vatandaşların ibadetlerini daha sağlıklı bir ortamda yapabilmesi için ilçe genelindeki ibadethaneleri dip köşe...

18.02.2021 11:16  Güncelleme: 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt'ta Regaip Kandili öncesi ibadethaneler temizlenerek dezenfekte edildi

Esenyurt'ta ibadethanelerde Regaip Kandili temizliği

İSTANBUL - Esenyurt Belediyesi, Regaip Kandili öncesi vatandaşların ibadetlerini daha sağlıklı bir ortamda yapabilmesi için ilçe genelindeki ibadethaneleri dip köşe temizleyerek, dezenfekte etti.

Esenyurt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yürütülen rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra ibadethaneleri de dip köşe temizliyor. Regaip Kandili öncesi vatandaşların ibadetlerini daha temiz bir ortamda yapabilmeleri için çalışan ekipler, program dahilinde camilere giderek halıları yıkadı; cam, kapı, ayakkabılık ve diğer sosyal alanların da temizliğini yaptı. Yapılan temizlik çalışmalarının ardından Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Korona virüs önlemleri kapsamında temizlenen ibadethaneleri dezenfekte etti.

Esenyurt\'ta Regaip Kandili öncesi ibadethaneler temizlenerek dezenfekte edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Esenyurt'ta Regaip Kandili öncesi ibadethaneler temizlenerek dezenfekte edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement