Esenyurt'ta Zafer Bayramı Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Esenyurt'ta Zafer Bayramı Coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı, Esenyurt'ta düzenlenen törenle kutlandı.

30.08.2014 14:44  Güncelleme: 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Ağustos Zafer Bayramı, 92'nci yılında Esenyurt'ta düzenlenen törenle kutlandı. Atatürk anıtına çelenk bırakılmasının ardından ilçede bayram coşkusu yaşandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92'nci yıl dönümü dolayısıyla Esenyurt Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle Atatürk anıtına çelenk konuldu. Törene İstanbul Vali Yardımcısı Yalçın Bulut, Garnizon Komutanı Yarbay Osman Uyanır, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kurumları ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla bir bayram coşkusu yaşandı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan tören programında sırasıyla Kaymakamlık adına İstanbul Vali Yardımcısı Yalçın Bulut, Garnizon Komutanlığı adına Yarbay Osman Uyanır ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından Cumhuriyet Meydanı Atatürk anıtına çelenk bırakıldı. Atatürk anıtına çelenk bırakma seremonisi ardından protokol mensupları programa katılan vatandaşlarla selamlaştı. Daha sonra İstanbul Vali Yardımcısı Yalçın Bulut, Esenyurt Kaymakamlığı'nda düzenlenen tebrikleri makamında kabul etti. Tebrik programında Türkiye Muharip Gazileri Derneği üyesi gazilerin heyecanı dikkat çekti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esenyurt'ta Zafer Bayramı Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement