Esgev'lerden Renkli Kapanış - Son Dakika
Güncel

Esgev'lerden Renkli Kapanış

ESGEV öğrencileri yıl sonu gösterisinde yeteneklerini sergilediler, birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

30.04.2019 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler Belediyesi Gençlik, Bilgi ve Hikmet Evleri'nde yıl sonu heyecanı vardı. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen yıl sonu gösterisinde çocuklar yeteneklerini sergilediler. Esenler Belediyesi Gençlik, Bilgi ve Hikmet Evleri öğrencileri ile ailelerinin katıldığı şenlikte renkli görüntüler yaşandı.

Program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Öğrenciler bir bir sahneye çıkarak meziyetlerini gösterdiler. Folklor gösterileri, şiirler, şarkı, türkü ve ilahiler, spor gösterileriyle zenginleşen program renkli görüntülere sahne oldu. Milli ve manevi duygularla, birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği program büyük alkış aldı. Gösterilerin ardından öğrencilere başarı sertifikası da verildi.

YAZ OKULLARI'NDA BİR NUMARAYIZ

Programda konuşan Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Cemal Bolat, 7 bin öğrencinin Yaz Okulları'nda eğitim aldığını ve bunun İstanbul'daki en yüksek sayı olduğunu belirterek, "Çocuklar, anne ve babalarına Allah'ın emanetidir. Müslümanlar olarak çocuklarımıza İslâm ahlâkını, kardeşliği, yardımlaşmayı, çalışmayı, başarmayı, şehre katkı sunmayı, başka görüşlere saygılı olmayı bilgi ve hikmet evlerimizde öğretiyoruz. Bilgi ve hikmet evlerinde çocuklarımızın derslerine yardımcı oluyoruz. Sporla, sanat ve estetikle ilgili oluyorlar, temizliği, sadakati, yardımlaşmayı ve Kur'an-ı Kerim'i öğretiyoruz. İstanbul'da bize en yakın Yaz Okulu'nda eğitim gören öğrenci sayısı 4 bin 300'ken bizde bu sayı 7 binden fazladır ve bu da İstanbul'da bir numara olduğumuzu gösterir" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esgev'lerden Renkli Kapanış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement