Esgin'den Şehit Evine Taziye Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Esgin'den Şehit Evine Taziye Ziyareti

Esgin\'den Şehit Evine Taziye Ziyareti

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, İstanbul Sancaktepe’de düşen askeri helikopterde şehit olan Bursalı Kara Pilot Üsteğmen Aykut Yurtsever’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

30.11.2018 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, İstanbul Sancaktepe'de düşen askeri helikopterde şehit olan Bursalı Kara Pilot Üsteğmen Aykut Yurtsever'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Önceki gün son yolculuğuna uğurlanan Bursalı şehit Kara Pilot Üstteğmen Aykut Yurtsever'in Nilüfer'in Karaman Mahallesi Afacanlar Sokak'ta bulunan baba ocağını ziyaret eden Milletvekili Mustafa Esgin, şehidin babası Ayhan Yurtsever, annesi Ayşegül Yurtsever, kardeşi İlyas Yurtsever ve şehidin eşi Şebnem Yurtsever'e başsağlığı dileklerinde bulundu.

Acılı babanın ellerini bir an olsun bırakmayan Milletvekili Mustafa Esgin, "Acımız çok büyük, sözün bittiği yerdeyiz. Fakat şehitlerimiz son ana kadar gerçek bir kahraman ve fedakar bir Türk askeri olduğunu bütün Türkiye'ye gösterdiler. Helikopterin düştüğü alanın çevresinde yüzlerce konut olmasına rağmen onlar zor durumda bile helikopteri küçücük bir arsaya indirerek büyük bir faciayı önlediler. Allah şehitlerimizden razı olsun. Türkiye onları unutmayacak. Bizlere düşen şehitlerimizin adını ve kahramanlıklarını sonsuza dek yaşatmak ve onlara her daim dualar etmektir" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Esgin'den Şehit Evine Taziye Ziyareti - Son Dakika


Advertisement