Eşi ile Birlikte 3 Kişiyi Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Eşi ile Birlikte 3 Kişiyi Öldürdü

Eşi ile Birlikte 3 Kişiyi Öldürdü

Iğdır'da temizlik şirketi sahibi, 43 yaşındaki Ahmet D. kendisini aldattığını öne sürdüğü eşini ve yeğenini öldürdükten sonra polise teslim oldu.

05.06.2013 17:52  Güncelleme: 08:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır'da temizlik şirketi sahibi, 43 yaşındaki Ahmet Doğar, kendisini aldattığını öne sürdüğü eşi 39 yaşındaki Fatma Doğar ile yeğeni 24 yaşındaki Yakup Tağa ile züccaciyeci 35 yaşındaki Adem Kesel'i öldürdükten sonra polise teslim oldu.

Olay bugün saat 12.00'de İskender Iğdır Caddesi'nde meydana geldi. Temizlik şirketi sahibi Ahmet Doğar, çevrede yayılan söylentiler üzerine 4 çocuk annesi eşi, Fatma Doğar'ı da otomobiline alarak marangoz yeğeni Yakup Tağa'nın işyerine gitti. Yakup Tağa'yı da otomobiline alan Ahmet Doğar, İskender Iğdır Caddesine hareket etti. Burada eşi ve kız kardeşinin oğlu olan Yakup Tağa'yı otomobilden indiren Doğar, ilişkilerini sordu. İkisinin itiraf atmesi üzerine eşinin züccaciyeci Adem Kesel ile ilişkisi olduğunu itiraf etmesi üzerine tabancasını çekti. Eşi Fatma ile birlikte yeğeni Yakup Tağa'yı öldüren ve çevrede olanları dehşet içerisinde izleyenlere "Namusumu temizledim" diyen Doğar, otomobiline binerek 3 kilometre uzaklıktaki Cumhuriyet Mahalesi'ne gitti. Doğar, eşi Fatma ile ilişkisi bulunan züccaciyeci Adem Kesel'i de işyerinde 4 el ateş ederek öldürdü. Tekrar otomobiline binerek Merkez Polis Karakolu'na geçti. Ahmet Doğar, 'Namusu için' 3 kişiyi öldürdüğünü belirterek görevlilere teslim oldu.

Polise eşiyle birlikte kardeşinin oğlu Yakup Tağa'nın anlattıklarını itiraf eden, "Başka çare bulamadım. Namusumu temizledim. Pişman değilim" diye ifade verdi. - Iğdır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşi ile Birlikte 3 Kişiyi Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement