Eşi ve baldızını bıçakla yaraladı, tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Eşi ve baldızını bıçakla yaraladı, tutuklandı

Eşi ve baldızını bıçakla yaraladı, tutuklandı

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, kendisini aldattığı iddiasıyla tartıştığı eşi Zekiye Zeynep Y. (25) ile kendisini engellemeye çalışan baldızı Hatice Özge G.'yi bıçaklayarak yaralayan Celal Y. (37), tutuklandı.

28.04.2020 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, kendisini aldattığı iddiasıyla tartıştığı eşi Zekiye Zeynep Y. (25) ile kendisini engellemeye çalışan baldızı Hatice Özge G.'yi bıçaklayarak yaralayan Celal Y. (37), tutuklandı.

Manavgat'ın Aşağıhisar Mahallesi'nde yaşayan ve bir otelde aşçı olarak çalışan Celal Y., 26 Nisan saat 16.00 sıralarında, telefonla konuşurken gördüğü eşi Zekiye Zeynep Y. ile tartışmaya başladı. Celal Y., tartışma sırasında mutfaktan aldığı bıçakla eşine saldırdı. 2 çocuk annesi kadın çığlık atarak yardım isterken, evde bulunan kız kardeşi Hatice Özge G., eniştesini engellemeye çalıştı. Abla-kardeş aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandı.

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralı kız kardeşler, Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Gözaltına alınan Celal Y. ise yalın ayak ve üzerinde kanlı eşofmanla polis merkezine götürüldü.Sorgusunun ardından dün adliyeye sevk edilen Celal Y., ifadesinde, eşinin mutfakta telefonla konuştuğunu, kendisini görünce telaşla kapattığını iddia ederek, "Kiminle görüştüğünü sordum, 'kardeşimle' dedi. Bu sırada telefona mesaj geldi, telefonu görmek istedim. Telefonu vermedi ve tartışmaya başladık. Eşim yemek yaptığı bıçağı alıp, dolaba vurdu. Ben de elinden aldığım bıçağı eşime doğru birkaç kez salladım. Evde bulunan baldızım Hatice Özge G. bizi ayırmaya çalıştı. Bu sırada yaralandı" dedi.

Celal Y., savcılıktaki işlemlerinin ardından sulh ceza hakimliğince 'kasten yaralama' suçundan tutuklandı. Öte yandan yaralı kardeşlerden Zekiye Zeynep Y. taburcu edilirken, Hatice Özge G.'nin tedavisi devam ediyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşi ve baldızını bıçakla yaraladı, tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement