"Beni Aldatıyor" Dedi! Avukat Eşini 14 Kurşunla Öldüren Katil Doktor Tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

"Beni Aldatıyor" Dedi! Avukat Eşini 14 Kurşunla Öldüren Katil Doktor Tutuklandı

Eşini çocuklarının önünde öldüren zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından çelik yelek giydirilerek yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. İfadesinde eşinin aldattığından şüphelendiğini söyleyen doktor M.I. tutuklandı.

20.05.2019 14:48  Güncelleme: 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da avukat olan eşine kurşun yağdıran doktor M.I. emniyetteki işlemlerinin ardından çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edildi. Zanlı, çıkarıldığı mahkemede eşinin kendisini aldattığından şüphelendiğini söyledi. Mahkeme zanlının tutuklanmasına karar verdi.

19 Mayıs Pazar günü meydana gelen olay Kayapınar ilçesine bağlı Diclekent semtinde yaşandı. İddiaya göre, çocuklarının bir etkinliğinden dönen Müzeyyen Boylu I., henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı otomobilin içinde eşiyle tartıştı. Tartışma sonrası çocuğu ve eşini otomobilde bırakan Müzeyyen Boylu I., araçtan çıkarak yürümeye başladı. Bu sırada aracını park eden Mesut I., çocuğunun yanında belinden çıkardığı tabancayla eşine kurşun yağdırdı. Yüzüne ve karnına toplam 14 kurşun isabet eden Müzeyyen Boylu I., olay yerinde hayatını kaybetti.

POLİSE 'ALDATTI' DEDİ

Olaydan sonra kaçmayan doktor M.I., çocuğunu bıraktıktan sonra polise teslim oldu. Olayda kullanılan silahı da polise teslim etti. Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen zanlı doktor M.I., cinayeti neden işlediğini polise anlattı. M.I., eşinin kendisini aldattığını düşündüğünü ve arabada bu yüzden tartıştığını polise anlattı. Çıkan tartışmanın ardından öfkesine hakim olmayarak cinayeti işlediğini belirtti.Mesut I., emniyetteki işlemlerinin ardından çelik yelek giydirilerek yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE 14 KURŞUN

Olayın ardından Diyarbakır Barosu kınama ve başsağlığı mesajı yayımladı. Baro'dan yapılan açıklamada, "Her gün bir kadının katledildiği ülkemizde bugün de Diyarbakır'da bir kadın meslektaşımız boşanma aşamasında olduğu bir süreçte katledilmiştir. Baromuz avukatlarından Av. Müzeyyen Boylu, yaklaşık 1 buçuk yıldır boşanma davası devam ederken, iki defa Dr. Mesut I. tarafından öldürülmeye teşebbüs edildiği halde, yargı tarafından korunamayıp bugün çocuklarının gözü önünde Dr. Mesut I. tarafından 14 kurşun sıkılmak suretiyle katledilmiştir. Kadına yönelik şiddetin giderek arttığı, kadın cinayetlerinin durdurulamadığı günlerden geçiyoruz. ve bir kez daha bu acı olayla, şiddet uygulayanın eğitimli olup-olmamasının kadına bakış açısını değiştirmediğini, toplumsal statü ve eğitim düzeyi değişmeksizin kadın üzerinde tahakküm kuran erkek egemen bir bakış açısının devam ettiğini gördük. Kadın cinayetlerinde koruyucu ve önleyici tedbirlerin artırılmadığı, yargılamaların adil-etkin yürütülmediği müddetçe de bu cinayetlerin önüne geçmek mümkün olmayacaktır. Kadına yönelen erkek şiddetini bir kez daha kınıyoruz. Kadın meslektaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadığımızı, kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, tüm sevenlerine, Diyarbakır Barosuna ve tüm meslektaşlarımıza başsağlığı diliyoruz" denildi.

ÇOCUKLARI İÇİN BİR ARAYA GELMİŞ

İHA'nın haberine göre, zanlının, daha önce de iki kez eşini öldürmeye teşebbüs ettiği ve talihsiz kadının, koruma kararı bulunmasına rağmen çocuklarının babalarını görmeleri için boşanma aşamasındaki eşi ile bir araya geldiği öğrenildi.

"Beni Aldatıyor" Dedi! Avukat Eşini 14 Kurşunla Öldüren Katil Doktor Tutuklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 'Beni Aldatıyor' Dedi! Avukat Eşini 14 Kurşunla Öldüren Katil Doktor Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (53)

  • misafir: Kadınlar Yoldan Çıktı Özellikle İnternet Kullanımı Kadınlarda Ahlak Namus Bırakmadı 7 3 Yanıtla Allah akıl fikir versin: erkekler cok ahlaklı masallah ahlak namus sadece senin dedigin sekilde degil . ahlak namus karakterdedir . iftira atan gıybet yapan yalan soyleyen her turlu kotu seyleri yapanlarda ahlak namus nerde ?? kadınlardan cok erkekler daha dedikoducu daha iftiracı gunumuzde . gunluk yasantımızdan biliyoruz goruyoruz. neyin kafası bu la ... 1 0
  • Hevi: Bizim aile hekimimizdi cok iyi bi insan ve doktordu.insanlari dinlemeden yargılamayın lütfen 7 3 Yanıtla merve: Ne olursa olsun insan öldürmeyi gerektirecek bir sebep olmaz. Akli dengesi yerindeyse, çok iyi bi insan değilmiş demek ki. Herkese açık sosyal bir platformdasınız, çok büyük bir toplum yarasını haklı çıkaracak taraflı yorumlarda bulunmayın, dikkat edin lütfen. 2 2 merve: Tamam kadın çok kötü şeyler yapmış ve sonra haketmiş öldürülmeyi doğrusu bu mu? Acıyorum sizin gibi zihniyetlere! O iyi dediğiniz, koruduğunuz kadın katili çürüsün hapislerde umarım. Boş konuşan da sizsiniz, bi bitmediniz.. 2 1 merve: "illaki öldüren suçludur diye bi kanun yok boş konuşmayın lütfen" şu cümlenizden sonra aslında size diyecek bişey yok zaten, resmen azmettiricisiniz. 1 1
  • İHL Lİ ÖĞRETMEN: Dr bey sen çapkınlık yapsan Avukat hanım seni vurmazdı. Erkeklere aldatma serbest kadınlar aldatırsa namus kirlendi vur öldür. Namus senden önce başkalarıyla yatan kişinnidir o kendi onurunu düşünmez ise boşa gitsin şimdi ne oldu hapislerde çürüyecen çocuğun anasız babasız kaldı. 4 3 Yanıtla
  • Ali Taş: aldatma tehlikeli iş sonu budur 4 3 Yanıtla
  • Dürbünsüz: Aldatmayacaksın.Erkelerle fingirdeşmeyeceksin.Mademki evlendin oran buran oynamayacak. 6 1 Yanıtla vatandaş: sende eşine sahip çıkacaksın yoksa sende dürbüne ters bakarsın 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement