Eşini Boğarak Öldüren İşsiz Cani Koca, Cesedin Başında Ağlarken Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Eşini Boğarak Öldüren İşsiz Cani Koca, Cesedin Başında Ağlarken Yakalandı

Gaziantep'te sağlık sorunları nedeniyle işsiz olan cani koca, eşini elleriyle boğarak öldürdü. Cani koca, öldürdüğü eşinin başında ağlarken yakalandı. Çiftin engelli kızları ise akrabalarının yanına gitti.

19.03.2019 11:43  Güncelleme: 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te sağlık sorunları nedeniyle işsiz olan Ahmet Kocaoğlan (50), 14 yıllık evli olduğu 1 çocuk annesi eşi Saadet Kocaoğlan'ı (49) elleriyle boğarak öldürdü. Polis tarafından öldürdüğü eşinin başında ağlarken bulunan Kocaoğlan, tutuklandı.

Olay, geçen Cumartesi günü saat 19.00 sıralarında, Hasırcıoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. Yaklaşık 14 yıllık evli olan ve 1 engelli kızları olduğu öğrenilen Ahmet Kocaoğlan ile eşi Saadet Kocaoğlan, 1 ay önce satın alarak taşındıkları evde bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

ÖNCE DÖVDÜ SONRA ÖLDÜRDÜ

İddiaya göre, Ahmet Kocaoğlan, eşini döverek hareketsiz kalıncaya kadar elleriyle boğazını sıktı. Gürültüyü duyan komşuların ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlileri, Saadet Kocaoğlan'ın olay yerinde öldüğünü belirledi.

YATAĞIN BAŞINDA AĞLARKEN YAKALANDI

Eşini boğarak öldürdükten sonra yatağın başında ağlarken polis tarafından gözaltına alınan Ahmet Kocaoğlan emniyete götürüldü. Saadet Kocaoğlan'ın cansız bedeni ise otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

ENGELLİ KIZLARI GERİDE KALDI

Kocaoğlan'ın cenazesi otopsinin ardından yakınları tarafından toprağa verildi. Çiftin engelli kızlarının ise akrabalarının yanına gittiği bildirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ahmet Kocaoğlan, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Eşini Boğarak Öldüren İşsiz Cani Koca, Cesedin Başında Ağlarken Yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşini Boğarak Öldüren İşsiz Cani Koca, Cesedin Başında Ağlarken Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Hakan bakan: Yaw adam issizlikten cinnet getirmis Intiharlar cinnet haberlerini cok duyacaz galiba 2 milyon insan issiz kaldi ekonomik kriz yuzunden Havuz medyasi sanki isvicredeyiz gibi gosteriyor 34 3 Yanıtla
  • İş sizlik kavgası can aldı diye başlık atın: Akepe yine bir aileyi yok eti 27 9 Yanıtla CİCİM: KESİNLİKLE !!!!!!!!1 9 0
  • Hayyam: 17 yılda vatandaşların psikolojisi tamamen bozuldu. Gidişat çok kötü 26 6 Yanıtla Hayyama: 17 yıl degil,117 yılda kudursan,anca kendini avutursun.Millet gereken cevabı 17 yıldır veriyo,senin gibilerde kuduruyo.Daha cooook beklersin sen bu kafayla.Acil tedavi ol,gecmiş olsun şimdiden 2 7 Eyyam: Kişi sahip olduğu psikoloji ile etrafını öyle görürmüş Sana tavsiyem Tedavi ol 0 7
  • ...: Allah rahmet eylesin ablaya 22 0 Yanıtla
  • Sahin: Ah bu kadınlar allahbilir adamcagiza ne yapmistir 4 18 Yanıtla
  • FİLOZOF: 17 YILDA DİNLE MİLLİYETCİLİKLE UYUTTULAR MİLLETİ SURİYELİ DOLDURDULAR MEMLEKETİ HER YERDE YABANCILAR UCUZA SİĞORTASIZ ÇLŞ PATRONLARINDA İŞİNE GELİYOR OLANSA GARİBAN TÜRK HALKINA OLUYOR CİNNET CİNAYET İNTİHAR TONLA ÜLKE ADETA MEZARLIĞA DÖNDÜ KENDİ DÜŞEN AGLAMAZ 19 3 Yanıtla
  • kemal ateş : ne hale geldik yarabbi sen yardım et 14 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement