Cani Koca, Eşini Kucağında Çocuğu Varken Başından Vurdu - Son Dakika
Güncel

Cani Koca, Eşini Kucağında Çocuğu Varken Başından Vurdu

Diyarbakır'da işsiz koca, sokakta henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı eşini kucağında çocuğu varken tabancayla 4 kez ateş ederek başından vurdu. Olaydan sonra kaçan cani koca, polis tarafından yakalandı.

10.11.2018 15:14  Güncelleme: 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da işsiz Ömer Serdar İ. (32), sokakta henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı eşi Rabia Senar İ.'yi (27), kucağında çocuğu da varken tabancayla başına ateş ederek yaraladı. Daha önce çalıştığı özel hastaneye kaldırılan 1 çocuk annesi Rabia Senar İ. yoğun bakıma alındı. Olaydan sonra kaçan Ö.S.İ., polis tarafından yakalandı.

ART ARDA 4 KEZ ATEŞ ETTİ

Olay, merkez Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi Zümrütkent Sokak üzerinde bulunan Aile Sağlığı Merkezi önünde, saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Ömer Serdar İ. ile eşi Rabia Senar İ. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kucağında çocuğu bulunan Rabia Senar İ. ile eşi arasındaki tartışma büyüdü. Tartışma sırasında Ömer Serdar İ. üzerindeki tabancasını çıkararak eşine doğrulttu. Genç kadın, kucağındaki çocuğuyla kaçmaya çalıştı. Ancak, Ömer Serdar İ. art arda 4 kez ateş ederek Rabia Senar İ.'yi yaralayıp kaçtı. Rabia Senar İ. kanlar içinde yere düşerken, çocuğu saldırıdan yara almadan kurtuldu.

Cani Koca, Eşini Kucağında Çocuğu Varken Başından Vurdu

KADIN HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralı kadın çevredekilerin çağırdığı ambulansla, daha önce hasta danışmanı olarak çalıştığı özel hastaneye kaldırıldı. Mermilerden birinin kadının sağ kulağının arkasına isabet ettiği öğrenildi. Bir çocuk annesi Rabia Senar İ., yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Rabia Senar İ.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Çocuğun ise yakınlarına teslim edildiği belirtildi.

Cani Koca, Eşini Kucağında Çocuğu Varken Başından Vurdu

POLİS TARAFINDAN YAKALANDI

Eşini ağır yaraladıktan sonra otomobille kaçan Ömer Serdar İ., polis ekipleri tarafından Şanlıurfa yolu üzerindeki uygulama noktasında, saldırıda kullandığı 7.65 mm tabanca ile birlikte yakalandı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Cani Koca, Eşini Kucağında Çocuğu Varken Başından Vurdu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cani Koca, Eşini Kucağında Çocuğu Varken Başından Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (54)

  • Ali aksa: Bu kadınlar şeytan olmuş.erkekleri katil ediyorlar.yasalara guveniyorlar ama ölümü hesaba katmiyorlar.kadin saçı uzun aklı kısa..sonuç bu olaylar 7 23 Yanıtla Filiz : Kes sesini çok konuşuyorsun... 11 3
  • Cahil : Kıro zırro kekko 15 6 Yanıtla
  • Filozof: ülkede yüzde 5 lüks para içinde yaşıyor 95 aç işsiz sefalet içinde devletse ülkeyi suriyeliye afgana türkistanlıya adeta vermiş onlar her yerde ucuza çlş türkler işsiz kalıyor bolca din ve saçma diziler pompalanıyor uyanmayın diye 10 5 Yanıtla
  • Yvz: Arkadaş bu millete birkaç yıldan bu yana bir şeyler oldu kardeşim sevmiyorsan istemiyorsan ,anlaşamıyor san ayrıl hem kendine hem başkasına yazık yazık etme 14 0 Yanıtla
  • Neo: Diyarbakır 2.kanal normaldır 6 7 Yanıtla Diyarlı : Yine tefeciler yaptı bunu Diyarbakırlı kardeşlerim her kes tanıdığı bi tefeciyi buraya yazsa çok iyi olur en azından tefecilerin şuan eline düşen dostlarımız kurtulsun allah icin duyarlı olalım 1 0
  • Murat devris: Bir tartışma yüzünden cana kıyilirmi .hadi kadın oldu ya çocuk bu yaşta annesiz kaldı.boyle bir bencilliği ancak insan oglu yapar.zalimler için yaşasın cehennem 13 0 Yanıtla
  • Diyarlı : Yine bi tefeci işi bu adam tefecilere bulaşmış evinde huzur kalmamış eşini vuruyor erkeksen git tefecilik yapanları vur tefecilerin yuvası yıkılsın 13 0 Yanıtla
  • Vay: Kadın hak etmiş ne canisi 0 12 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde define avcısı yakalandı
    09:55 Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde define avcısı yakalandı

    Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde yapılan ortak çalışmalar sonucunda define avcısı F.A. yakalandı. Şahsın araç ve ikametinde yapılan aramada birçok define arama detektörü, av tüfeği ve tarihi eser niteliğinde metal objeler ele geçirildi. Şüpheli şahsın işlemleri adli makamlarca devam etmektedir.

  • Şarköy'de Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi
    09:54 Şarköy'de Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi

    Şarköy ilçesinde Kaymakam Ahmet Naci Helvacı başkanlığında muhtarlar toplantısı düzenlendi. Helvacı, toplantıda muhtarları tebrik ederek kamu hizmetlerinin daha etkin şekilde sürdürülmesi için iş birliği yapılacağını vurguladı. Ayrıca, Şarköy Devlet Hastanesi deprem riski nedeniyle yıkılmaya başlandı ve yerine Aile Sağlık Merkezi ve Sağlıklı Hayat Merkezi yapılacak.

  • Adıyaman Belediye Başkanı, konteyner kentteki su sorununu çözmek için vatandaşlarla birlikte bekledi
    09:54 Adıyaman Belediye Başkanı, konteyner kentteki su sorununu çözmek için vatandaşlarla birlikte bekledi

    Adıyaman'da yaşanan su kesintileri nedeniyle eylem yapan vatandaşlara destek vermek amacıyla Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, konteyner kentte sular gelene kadar muslukların başında bekledi.

  • Hakkari Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye finaline katılmaya hak kazandı
    09:53 Hakkari Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye finaline katılmaya hak kazandı

    Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nda bölge birincisi olan Hakkari Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Türkiye finaline katılmaya hak kazandı. Türk mutfağının mirasını koruma ve gelecek nesillere aktarma amacıyla düzenlenen yarışmada, Hakkari'nin zenginliklerini sergileyen okul, İstanbul'da Türkiye finalinde yarışacak.

  • Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü: Üreticilerimiz sosyal medya ve SMS sisteminden gelen mesajlara dikkat etmeli
    09:49 Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü: Üreticilerimiz sosyal medya ve SMS sisteminden gelen mesajlara dikkat etmeli

    Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, çiftçilere teknoloji kullanarak destek verdiklerini belirterek, üreticilerin sosyal medya ve SMS sisteminden gelen mesajlara dikkat etmeleri gerektiğini söyledi. Ayrıca, tarım ürünlerindeki hastalık ve zararlıların takibini yapmak için Tahmin ve Erken Uyarı İstasyonları ve Dijital Kameralı Feromon Tuzaklar kullanıldığını belirtti.


Advertisement