Eşini Vurduktan Sonra İntihar Girişiminde Bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Eşini Vurduktan Sonra İntihar Girişiminde Bulundu

- Eşini vurduktan sonra intihar girişiminde bulundu Hatay'da bir kişi, eşini yaraladıktan sonra aynı silahla başına ateş ederek ağır yaralandıHATAY - Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir kişi eşini silahla yaraladıktan sonra başına ateş ederek ölmek istedi.

27.08.2018 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Eşini vurduktan sonra intihar girişiminde bulundu

Hatay'da bir kişi, eşini yaraladıktan sonra aynı silahla başına ateş ederek ağır yaralandı

HATAY - Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir kişi eşini silahla yaraladıktan sonra başına ateş ederek ölmek istedi. Yaralı karı koca hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre, Muradiye Mahallesi'nde yaşayan İsmail Çetinkıran (26), bir süre ayrı yaşadığı ve sonra barıştığı H.Ç.ile bilinmeyen bir nedenle evde tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine İsmail Çetinkıran, silahla önce eşini sonra kendisini başından vurdu.

Silah sesini duyan komşuları eve koştu. Vatandaşlar, eşini vurduktan sonra balkona çıkan ve kendini vuran İsmail Çetinkıran'ı balkonda asılı kaldığını gördü. Hemen ambulans ve polis ekiplerine bilgi verildi. Olay yerine gelen polis ekipleri tedbir alırken, intihar girişiminde bulunan kocayla kolundan yaralanan eşi Hülya Ç. İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hülya Ç.'nin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, yoğun bakıma alınan İsmail Çekinkıran'in durumunun kritik olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Eşini Vurduktan Sonra İntihar Girişiminde Bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Eşini Vurduktan Sonra İntihar Girişiminde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement