Cinnet Getiren Enişte, Baldızının Önünde Eşini Vurup İntihar Etti - Son Dakika
3.Sayfa

Cinnet Getiren Enişte, Baldızının Önünde Eşini Vurup İntihar Etti

Konya'da, uzun süredir karısıyla sorunları olan kişi, eşini baldızının gözü önünde silahla ağır yaraladıktan sonra evin bahçesinde kafasına ateş ederek intihar etti.

24.07.2018 09:41  Güncelleme: 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da hurdacılık yapan 3 çocuk babası Yakup Kaya (42), tartıştığı eşi Emine Kaya'yı (36) tabancayla vurdu. Emine Kaya ağır yaralanırken, Yakup Kaya ardından aynı silahı başına ateşleyerek yaşamına son verdi.

KARDEŞİNİ ÇAĞIRIP YARDIM İSTEDİ

Olay, saat 04.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Tırılırmak Mahallesi Hattat Rıza Sokak'taki müstakil evde meydana geldi. İddiaya göre aralarında şiddetli geçimsizlik bulunan Yakup Kaya, sabaha karşı eve geldiğinde belirlenemeyen nedenle eşi Emine Kaya ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Emine Kaya, bitişik evde oturan kardeşi Zehra Yaşlı'yı çağırıp yardım istedi.

Cinnet Getiren Enişte, Baldızının Önünde Eşini Vurup İntihar Etti

EŞİNİN ÜZERİNE ATEŞ AÇTI

O sırada 7 ile 11 yaşları arasındaki 3 çocuğu odalarında uyuyan Yakup Kaya, bahçede kurusıkıdan bozma silahla eşinin üzerine ateş açtı. Bacakları ve karnından yaralanan Emine Kaya yere yığıldı. Yakup Kaya ardından tabancayı kendi başına dayayıp tetiğe bastı. Zehra Yaşlı, polis ve sağlık görevlilerine haber verdi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Yakup Kaya, olay yerine gelen sağlık görevlilerinin tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Ağır yaralı Emine Kaya, ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaya'nın cesedi de otopsi için aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Cinnet Getiren Enişte, Baldızının Önünde Eşini Vurup İntihar Etti
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Cinnet Getiren Enişte, Baldızının Önünde Eşini Vurup İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Demet: Biz anneler iyi evlatlar yetiştirmezsek değerleri olan karşısındakini kendi kadar seven sayan evlatlar yetiştiremezsek kırkarım ki bu kötü haberlerin sonu gelmez 24 0 Yanıtla
  • İsmail: Şiddetli geçimsizlik,şiddetli parasızlık demek, yazık çok yazık 10 12 Yanıtla
  • Darıl : Yazık, sağlık yerindeyse Dünyanın en Zengin kişisiniz birde Huzur varsa gel keyifim gel. Bekar evlenmek istiyor, çoçuğu olmayan Çoçuk istiyor, Hasta olan sağlık istiyor sizde herşey var sonunu iyi getirmediniz 3 Yetim, gözü yaşlı, mezarda ikinizde rahat yatamazsınız imkansız. 8 2 Yanıtla
  • Blap bılap: Allah sonumuzu hayır eylesin 9 0 Yanıtla
  • Vatandaş: O saatte geldiğine göre kumar da kaybetmiş acı bi durum Allah Rahmet Eylesin 5 3 Yanıtla Ayşegül: Kişi kendinden bilir işi diye bir atasözü var. 0 0
  • Yg: Tamam güzel 1 5 Yanıtla
  • Canpolat: Herşey para değil arkadaşlar. Allah kimini zengin kimini orta halli kimini fakir kıldı. Bu gerçek unutulur ise , araya karşılıklı menfaat girer. Menfaatin olduğu bi ilişki de çok yürümez. Allah bu hallere düşürmesin. Madem kendine sıkacaktın, kadından ne istedin. Allahın huzurundaki cevabın ne olacak acaba ? Ölüm bir son değil, aksine1 deyip yeni bi hayata atılan ilk adımdır. 3 2 Yanıtla Aysel: Beyefendi para olmadan da hayat yürümüyor. Kiranı ödeyeme, çocuklarına harçlık vereme o zaman ben seni göreyim ahkam kesmek ya da din alimliğine soyunmak kolay oturduğunuz yerden. 0 0 Aysel: Beyefendi para olmadan da hayat yürümüyor. Kiranı ödeyeme, çocuklarına harçlık vereme o zaman ben seni göreyim ahkam kesmek ya da din alimliğine soyunmak kolay oturduğunuz yerden. 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement