Talihsiz adam, 1 yıl önce vefat eden eşinin mezarı başında canına kıydı - Son Dakika
3.Sayfa

Talihsiz adam, 1 yıl önce vefat eden eşinin mezarı başında canına kıydı

Aydın'da 60 yaşındaki vatandaş, bir yıl önce vefat eden eşinin mezarı başında silahla hayatına son verdi.

27.06.2020 05:01  Güncelleme: 19:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Efeler ilçesinde bir kişi, bir yıl önce vefat eden eşinin mezarı başında silahla vurulmuş halde bulundu.

Olay Çeştepe Mahallesi Mezarlığı'nda saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Çeştepe Mezarlığı'ndan bir el silah sesi duyan vatandaşlar hemen polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri mezarlıkta yaptıkları araştırmada bir kişiyi yerde hareketsiz bir şekilde silahla vurulmuş halde buldu.

Talihsiz adam, 1 yıl önce vefat eden eşinin mezarı başında canına kıydı

ÖLÜM NEDENİ OTOPSİ İLE BELİRLENECEK

Olay yerine gelen sağlık ekipleri silahla vurulan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekiplerinin yaptığı incelemede ölen kişinin Tayfun Şikol (60) olduğunu belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Şikol'un cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

EŞİNİN MEZARI BAŞINDA CANINA KIYDI

Olay yerinde hayatını kaybeden Tayfun Şikol'un bir sene önce vefat eden eşi Kadriye Şikol'un mezarı başında silahla hayatına son verdiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Talihsiz adam, 1 yıl önce vefat eden eşinin mezarı başında canına kıydı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Talihsiz adam, 1 yıl önce vefat eden eşinin mezarı başında canına kıydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Ahmet : Allah’ın verdiği canı intihar ederek almak çok büyük günahtır allah affetsin rahmetliyi 1 1 Yanıtla
  • 57: Bu dünyada kalıp arkasından dualar okusaydın, hayırlar yapsaydın. Ne bilim inzivaya çekilseydin, adı kadriye olan bi cocugu okutsaydın, şikol anaokulu açsaydın, afrikada bi su kuyusu actirsaydin , öldünde ne oldu, zaten eninde sonunda ölecekken gitmek icin bu acele niye. Bu saatten sonra ne onun icin birsey yapabilirsin ne kendin için. 1 0 Yanıtla Murat: Adam arap değil Türk. 0 0
  • pala: ahbe abım zaten bırgun hakkın rahmetıne kavusacaz ALLAH RAHMET EYLESIN 1 0 Yanıtla
  • Memed: Herkes eşinin kıymetini bilsin. 0 0 Yanıtla
  • Ata: İntihar etmek harammı ?Diyanet lütfen delilleri ile açıklasın. Hafifletici sebepler olabilirmi ?Her kanal ve gazetede yayınlasınlar LÜTFEN. 0 0 Yanıtla
  • kemal çelebi: esmer boi.. annesi değil eşinin mezarı diyor haberi dikkatli oku .. intihar tüm amelleri yakan temel gunahlardandır.. Allah günahlarını affetsin 0 0 Yanıtla
  • muhammet: ALLAH RAHMET EYLESİN GÜZEL İNSAN.ÜZÜLDÜM 0 0 Yanıtla
  • By Angaralı: keşke intihar etmeseydin sana ALLLAH Rahmet etsin 0 0 Yanıtla
  • Esmer boi: ???????????? allah bilir ne derdi vardi dilerim oteki tarafda annene kavusursun mekanin cennet olsun allah rahmet eylesin 0 0 Yanıtla
  • Çanakkale'de Toprak Kayması Sonucu 2 Kişi Hayatını Kaybetti
    18:31 Çanakkale'de Toprak Kayması Sonucu 2 Kişi Hayatını Kaybetti

    Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Kangırlı köyünde tarlada hayır çeşmesi için su kanalı açılırken meydana gelen toprak kayması sonucu Tahir Ödemiş ve Sefer Arslan hayatını kaybetti. Cenaze töreni köy camiinde yapıldı.

  • Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu Şüphelileri Yakalandı
    18:29 Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu Şüphelileri Yakalandı

    Giresun'un Bulancak ilçesinde meydana gelen silahlı kuyumcu soygunuyla ilgili olarak yapılan yoğun çalışmalar sonucunda 3 şüpheli gözaltına alındı. Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, olayın şüphelilerinin yakalanmasında emeği geçen güvenlik güçlerine teşekkür ederek, Bulancak esnafına ve olayda yaralanan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

  • Çankırı'da Asayiş Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi
    18:09 Çankırı'da Asayiş Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

    Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar başkanlığında gerçekleştirilen 'Asayiş Bilgilendirme Toplantısı'nda, mahalli idareler seçimleri, bayram tedbirleri, trafik denetimleri ve aranan şahıslar üzerine bilgiler paylaşıldı. Vali Taşolar, Çankırı'da suçluların ve sokak kabadayılarının gezmesine izin vermeyeceklerini belirtti. Ayrıca, Ramazan Bayramı tatili süresince alınan önlemlerle ölümlü kazaların yaşanmadığı ifade edildi. Telefon dolandırıcılığı ve aile içi şiddet konularında da farkındalığın arttırılması gerektiği vurgulandı.

  • Şanlıurfa'da boğazına cisim kaçan öğrenci Heimlich manevrasıyla kurtarıldı
    18:05 Şanlıurfa'da boğazına cisim kaçan öğrenci Heimlich manevrasıyla kurtarıldı

    Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesindeki Şehit Nusret İmam Hatip Ortaokulu'nda bir öğrencinin boğazına cisim kaçtı. Okul müdürü Mehmet Macar, Heimlich manevrasıyla öğrencinin nefes almasını sağladı. Olay, güvenlik kamerasına yansıdı ve öğrenci müdürüne teşekkür etti.

  • Isparta'da Öğretmen, Boğazına Şeker Kaçan Öğrenciyi Kurtardı
    18:04 Isparta'da Öğretmen, Boğazına Şeker Kaçan Öğrenciyi Kurtardı

    Isparta'da bir ilkokul öğretmeni, boğazına şeker kaçan öğrenciyi Heimlich manevrası yaparak kurtardı. Öğretmen, aldığı ilk yardım eğitimi sayesinde hızlı ve doğru müdahalede bulunarak öğrencinin hayatını kurtardı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen ilk yardım eğitimi sayesinde Isparta'da binlerce öğretmen bu konuda eğitim almış oldu.

  • Keşan'da yapılan trafik denetimlerinde 144 bin 31 TL idari para cezası kesildi
    18:04 Keşan'da yapılan trafik denetimlerinde 144 bin 31 TL idari para cezası kesildi

    Edirne'nin Keşan ilçesinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen trafik denetimlerinde, personel servisleri, motosiklet sürücüleri ve okul servislerine yönelik yapılan kontrollerde toplamda 144 bin 31 TL idari para cezası kesildi. Denetimler sonucunda 9 personel servisine 102 bin 681 TL, dur ihtarına uymayan 2 araca 4 bin 392 TL, 11 motosiklet sürücüsüne 33 bin 823 TL ve 1 okul servisi sürücüsüne takograf kullanmamaktan 3 bin 135 TL idari para cezası uygulandı.


Advertisement