Eşinin ölümünden sonra bunalıma giren adam, yakınlarına bir mesaj bırakıp 13. kattan boşluğa atladı - Son Dakika
Güncel

Eşinin ölümünden sonra bunalıma giren adam, yakınlarına bir mesaj bırakıp 13. kattan boşluğa atladı

Beylikdüzü'nde kısa süre önce eşini kanserden kaybeden ve bunalıma giren 54 yaşındaki adam; yakınlarına bir mesaj bıraktı ve 13. kattan atlayarak intihar etti.

22.11.2019 14:21  Güncelleme: 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü'nde eşini kısa süre önce kanserden kaybettiği için bunalıma giren 54 yaşındaki Suphi Orak, yaşadığı binanın 13'üncü katından atlayarak intihar etti. Komşuları, Orak'ın eşine roman yazdığını ve ölümü üzerine romanın yarım kaldığını ifade ederek üzüntülerini belirtti. Orak'ın, intihardan önce yakınlarına son bir mesaj attığı öğrenildi.

Olay, Beylikdüzü Barış Mahallesi Yeşil Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşini kısa süre önce kanserden kaybeden Suphi Orak (54), bunalıma girdi. Eşinin kaybetmesinin üzüntüsünü yaşayan Orak, bugün yaşadığı binanın 13'üncü katından atlayarak intihar etti. Yaşlı adamın yerde hareketsiz bir şekilde yattığını gören vatandaşlar durumu hemen sağlık ekiplerine haber verdi.

YAŞLI ADAM HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri ise olay yeri çevresini güvenlik şeridi ile çevirerek inceleme yaptı. Meraklı vatandaşlar ise yaşanılanları cep telefonları ile kaydetti.

EŞİ İÇİN ROMAN YAZIYORDU

Öte yandan, Orak'ın kaybettiği eşi için kısa süre önce roman yazmaya başladığı ve intihardan önce yakınlarına mesaj attığı öğrenildi. Orak'ın komşuları yazılan romanın yarım kaldığını belirterek üzüntülerini ifade etti.

Eşinin ölümünden sonra bunalıma giren adam, yakınlarına bir mesaj bırakıp 13. kattan boşluğa atladı

YAKINLARINA MESAJ BIRAKTI

Öte yandan Suphi Orak'ın yakınlarına Whatsapp'tan bir mesaj gönderdiği öğrenildi. Orak mesajında "Hepinizi candan kucaklıyorum. Hepiniz benim için kıymetli ve değerlisiniz ama içinizdeki hainleri muhakkak temizlemelisiniz. Yoksa gelecek karanlıklarla devam edecektir. Cenazeme olan katılımı, yakalarda olan resimlerimle çoğaltırsanız sevinirim" ifadelerine yer verdi.

Eşinin ölümünden sonra bunalıma giren adam, yakınlarına bir mesaj bırakıp 13. kattan boşluğa atladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eşinin ölümünden sonra bunalıma giren adam, yakınlarına bir mesaj bırakıp 13. kattan boşluğa atladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • Taraftar: Yer Çekimi olmayaydı iyiydi :( 52 15 Yanıtla
    koylu: ya taraftar rumuzlu sana küfür etmek iştemiyorum.Biraz insan ol ve her şeyle alay etme. 0 0
  • degerbilene: allah rahmet eylisin53 yaşında adam yaşlı adam mı oluyor 55 1 Yanıtla
    e: evet bu yaşlı adam konusuna bende takılmıştım 35 1 Emerduvan: Aynen babada tuhaf geldi... 18 0
  • Lazoğlu LAZ: Yazık insan canına kıyar mı? Dinimizde intihar yoktur. Günahı çok büyüktür. İslam dininden uzaklaşmanın emareleri bunlar 40 8 Yanıtla
    Rego: Islami bilmediğin belli senin gibi az bilen cahil müslümanların yüzünden insanlar islamdan soğudu Allah bilir diceksin günahı varsa allah affetsin diceksin intihar edene de belki aklı çıkmıştır ondan diceksin 0 2
  • Ebru: Eşinden dolayı intihar etti deniliyor ama adamın mesajından eşinin konusu hiç yok konu oldukça farklı bence 45 0 Yanıtla
  • 61: Kamudan haksız yere ihraç edilenlerin haklı davasını savunmuş.. 7 36 Yanıtla
  • Off ulan: Dayı güle güle aglayanin zaten yokmuş 14 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement