Kızı ve damadı ölü bulunan acılı baba son görüşmelerini anlattı: Hiç böyle bir durum yoktu, aklım almıyor - Son Dakika
3.Sayfa

Kızı ve damadı ölü bulunan acılı baba son görüşmelerini anlattı: Hiç böyle bir durum yoktu, aklım almıyor

Trabzon Çaykara'da geçtiğimiz hafta yaşanan feci olayda, aynı hastanede görevli özel güvenlik personeli Kamil İkinci ile hemşire eşi Zeynep İkinci evlerinde silahla vurulmuş halde bulunmuştu. Acılı baba Osman Çubuk, kızıyla son görüşmesini anlattı.

16.02.2021 12:24  Güncelleme: 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

12 Şubat'ta, Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde özel güvenlik görevlisi olan Kamil İkinci (35) ile aynı hastanede hemşire olan eşi Zeynep İkinci (32) mesaiye gitmeyince iş arkadaşları merak edip telefonla aradı. 10 aylık evli çift telefonları açmayınca, ailelerine haber verildi. İkinci çiftçinin yakınları, geldikleri sitede çiftin oturdukları dairenin kapısının ziline bastı. Kapı açılmayınca polise haber verildi. İhbar üzerine adrese gelip eve giren ekipler, çiftin silahla vurulmuş cesetleriyle karşılaştı.

EŞİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİĞİ DÜŞÜNÜLÜYOR

Kamil İkinci, Çaykara ilçesine bağlı Ataköy Mahallesi'nde, hemşire Zeynep İkinci ise memleketi Ordu'nun Çaybaşı ilçesinde toprağa verildi. Kamil İkinci'nin, 10 aylık eşini öldürdükten sonra aynı tabancayla intihar ettiği üzerinde durulurken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kızı ve damadı ölü bulunan acılı baba son görüşmelerini anlattı: Hiç böyle bir durum yoktu, aklım almıyor

"GEZDİK, HİÇ BÖYLE BİR DURUM YOKTU"

Kamil İkinci'nin ailesi otopsi sonucunu beklediklerini söylerken, hemşire Zeynep İkinci'nin babası Osman Çubuk ise kızıyla son görüşmesini anlattı. Gözyaşlarına hakim olamayan Çubuk, "Olaydan önce Uzungöl'e gittik, damadımız bizi çay içmeye götürdü. Gezdik, hiç böyle bir durum yoktu. Bu durum nasıl oldu, bilmiyorum. Aklım almıyor. Olayı medyadan duyduk. Cuma namazına hazırlanıyordum. Çok bir şey bilmiyorum. Borçları yoktu. Arabayı satmışlardı, parası vardı damadın. Neden oldu anlam veremiyoruz" dedi.

Kızı ve damadı ölü bulunan acılı baba son görüşmelerini anlattı: Hiç böyle bir durum yoktu, aklım almıyor
Kızı ve damadı ölü bulunan acılı baba son görüşmelerini anlattı: Hiç böyle bir durum yoktu, aklım almıyor
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kızı ve damadı ölü bulunan acılı baba son görüşmelerini anlattı: Hiç böyle bir durum yoktu, aklım almıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Yerli Vatandaş: kıskançlık yüzünden olabilir...merhumların cep telefonları kayıtları ve sosyal medyada ki yazışmalara bakılmalı... 6 5 Yanıtla
  • nuri: CİNAYET 5 5 Yanıtla
  • zhr: haberinizi sosyal medyalarda bu şekilde mi görecektik zeynep, güzel arkadaşım mekanın cennet olsun 0 0 Yanıtla
  • Elbise dolabından hırsız çıktı
    20:34 Elbise dolabından hırsız çıktı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde hakkında 5 yıl hapis cezası bulunan bir şahıs, jandarmanın aramasında elbise dolabının içindeki gizli bölmeden çıktı. İkamette yapılan detaylı inceleme sonucunda elbise dolabının gizli bölmesi tespit edildi ve şahıs burada yakalandı. Tutuklanan şahıs cezaevine gönderildi.

  • Zonguldak'ta Otobüsten İnerken Yaralanan Kadın
    20:15 Zonguldak'ta Otobüsten İnerken Yaralanan Kadın

    Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir kadın, otobüsten inerken kıyafeti kapıya sıkışınca yere düşerek yaralandı. Ayşe D. isimli yolcu, halk otobüsünün hareket etmesiyle birlikte yere düştü. Diğer yolcuların haber vermesi üzerine sağlık ekipleri olay yerine gelerek Ayşe D.'ye müdahale etti. Yaralı kadın, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.


Advertisement