Denizli'de bir şahıs, eşiyle ilişkisi olduğunu iddia ettiği dayısının oğlunu tabancayla yaraladı - Son Dakika
3.Sayfa

Denizli'de bir şahıs, eşiyle ilişkisi olduğunu iddia ettiği dayısının oğlunu tabancayla yaraladı

Denizli'de 42 yaşındaki Muhammet K., eşiyle ilişkisi olduğunu öne sürdüğü dayısının oğlu Sinan Merç'i karnından ve omzundan tabancayla yaraladı. Olayın arından kaçan Muhammet K., polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

15.12.2020 16:00  Güncelleme: 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Zümrüt Mahallesi'nde bugün saat 13.00 sıralarında korkunç bir olay meydana geldi.

Karakurt Mahallesi'nde yaşayan bir çocuk babası Muhammet K. ile dayısının oğlu Sinan Merç arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

KARNINDAN VE OMZUNDAN TABANCAYLA YARALADI

Muhammet K., kavgada kendisi gibi bir çocuk babası olan Merç'i karnından ve omzundan tabancayla yaraladı. Olayın ardından Muhammet K. kaçarken, çevredekiler 112 Acil Çağrı Merkezini arayıp, yardım istedi. Olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Vücuduna isabet eden 3 kurşunla ağır yaralanan Merç, acil sağlık ekibi tarafından ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı.

SUÇU İŞLEDİĞİNİ İTİRAF ETTİ

Olayın ardından kaçan Muhammet K. polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı. Muhammet K., polisteki ifadesinde dayısının oğlunu, eşiyle ilişkisi olduğunu ileri sürüp, "Bu nedenle tartıştık. Kendisini tabancayla yaraladım" dediği öğrenildi.

Denizli\'de bir şahıs, eşiyle ilişkisi olduğunu iddia ettiği dayısının oğlunu tabancayla yaraladı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Denizli'de bir şahıs, eşiyle ilişkisi olduğunu iddia ettiği dayısının oğlunu tabancayla yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement