Adana'da eşiyle kavga eden koca, evde kayınvalidesini görünce sokağa ateş açtı: 1 ölü, 1 yaralı - Son Dakika
Güncel

Adana'da eşiyle kavga eden koca, evde kayınvalidesini görünce sokağa ateş açtı: 1 ölü, 1 yaralı

Adana'da kıskançlık nedeniyle karısıyla kavga eden 25 yaşındaki bir koca, eşinin çağırması üzerine kayınvalidesinin eve geldiğini görünce öfkelenip sokağa ateş açtı. Olay sonucu ekmek almaya giden 75 yaşındaki bir kişiyi ölümüne sebep olan şahıs, 22 yaşındaki bir kadını ise burnundan vurdu. Emniyetteki sorgusunda, "Eşimle kavga ederken annesini çağırdığı için sinirlenip, sokağa ateş ettim, pişmanım" diyen koca tutuklandı.

29.11.2022 09:59  Güncelleme: 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyhan ilçesi Hurmalı Mahallesi'nde Furkan Avcı, kıskançlık nedeniyle tartıştığı eşi Özay Avcı'yı (22) darbetti. Avcı da annesini arayıp durumu anlattı. Kızının dövüldüğünü öğrenen Özgül Dikici (49), gelinini de yanına alarak damadının evine gitti.

KAYINVALİDESİNİN GELDİĞİNİ GÖRÜNCE SOKAĞA ATEŞ AÇTI

Kayınvalidesinin eve geldiğini gören Furkan Avcı, tabancayla sokağa doğru rastgele ateş açtı. Tabancadan çıkan mermiler, bu sırada sokakta ekmek almaya giden Mahmut Yurgacı'nın karnına, Fitte Casın adlı kadının ise burnuna isabet etti.

Eşiyle kavga eden koca, kayınvalidesinin eve geldiğini görünce sokağa ateş açtı: 1 ölü, 1 yaralı

1 ÖLÜ, 1 YARALI

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulansla yakındaki özel hastaneye kaldırıldı. Yurgacı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Casın'ın tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

"ANNESİNİ ÇAĞIRDIĞI İÇİN SİNİRLEDİM"

Furkan Avcı, polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunda, "Eşimle kavga ederken annesini çağırdığı için sinirlenip, sokağa ateş ettim, pişmanım" dediği öğrenilen Avcı, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Avcı, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Adana\'da eşiyle kavga eden koca, evde kayınvalidesini görünce sokağa ateş açtı: 1 ölü, 1 yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da eşiyle kavga eden koca, evde kayınvalidesini görünce sokağa ateş açtı: 1 ölü, 1 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement