Eski ANAP'lılar Hasret Giderdi - Son Dakika
Politika

Eski ANAP'lılar Hasret Giderdi

Eski ANAP\'lılar Hasret Giderdi

İzmir'de eski ANAP'lılar, 21 yıl boyunca siyaset yaptıkları arkadaşlarıyla bir araya geldi.

19.04.2014 14:09  Güncelleme: 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski ANAP'lılar, 21 yıl boyunca siyaset yaptıkları arkadaşlarıyla bir araya geldi.

Ulucak Belediye eski Başkanı Ekrem Beşerler'in organizasyonuyla Alsancak'ta Eko Restoran'da düzenlenen sabah kahvaltısında 150 ANAP'lı bir araya geldi. ANAP iktidarı döneminde İzmir'e önemli yatırımların kazandırılmasında büyük payı olan Kaya Erdem, 1999'da siyaseti bıraktığını belirterek şunları söyledi: "16 sene İzmir'de politika yaptım. Bu süreçte birlikte siyaset yaptığım arkadaşlarımla bir araya gelmeyi arzuluyordum. Bu arzuma kavuştum. Siyaset dendiğinde İzmir, İzmir dendiğinde politika yaptığım değerli arkadaşlarım aklıma geliyor. İstanbul'da yaşıyorum ve beni sık sık aramanızı bekliyorum."

"BELLİ ARALIKLARLA TEKRARLAMAYI PLANLIYORUZ"

Organizasyonun ev sahibi Ekrem Beşerler ise Kaya Erdem'in Türkiye siyasetinde önemli bir isim olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Bir vefa toplantısı yapalım istedim. Yaklaşık 15 yıl önce de benzer bir toplantı oldu ama bu kadar kapsamlı değildi. Bunu belli aralıklarla tekrarlamayı planlıyoruz."

Kaya Erdem'e Vefa Toplantısı'na katılan isimler şöyle: Fevzi Kahraman, Işılay Saygın, Erdoğan Akal, Haydar İskeçeliler, Kasım Kutlu, Canan Arıtman, Abdullah Kavuk, Cemil Şeboy, Bilal Doğan, İlhan Kaya, Yılmaz Temizocak, Suat Çağlıyan, Metin Öney, Ramiz Sevinç, Nevzat Çobanoğlu, Timur Demir, Ferhan Eroğlu, Hüseyin San, Metin Taşkın, Sait Demir, Kayhan Kumaş, İbrahim Güngör, Sedat Köse, Dursun Çetin ve Hüseyin Özdilek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Eski ANAP'lılar Hasret Giderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Burdur'da Ruhsatsız Silah Operasyonu: 3 Şüpheliye Adli İşlem
    13:26 Burdur'da Ruhsatsız Silah Operasyonu: 3 Şüpheliye Adli İşlem

    Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, H.T., A.T. ve O.T. isimli şahısların evlerinde yapılan aramalarda ruhsatsız tabanca, tüfek ve mühimmat ele geçirildi. 3 şüpheli hakkında kanuna muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.

  • Erzurum Büyükşehir Belediyesi Yeni Araçlarını Tanıttı
    13:23 Erzurum Büyükşehir Belediyesi Yeni Araçlarını Tanıttı

    Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yeni araçlar için düzenlenen programda yaptığı konuşmada, şehrin kalkınması ve modern teknolojiyle buluşması için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

  • Kazımkarabekir ilçesinde muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi
    13:18 Kazımkarabekir ilçesinde muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi

    Kaymakam Salih Kaya başkanlığında yapılan toplantıda, kamu hizmetlerinin daha etkin şekilde sürdürülebilmesi için muhtarlarla istişare edildi. Kaya, ilçedeki hizmetler hakkında bilgi vererek, muhtarlarla işbirliği içinde çalıştıklarını ve vatandaşların yanında olduklarını belirtti. Toplantı, karşılıklı görüş alışverişiyle sona erdi.

  • Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, gece gündüz çalışıyor
    13:07 Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, gece gündüz çalışıyor

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, gündüz vatandaşa temas ediyor, gece geç saatlere kadar daire başkanlıkları ile toplantılar düzenliyor. Bir an önce Balıkesir'i hak ettiği değere kavuşturmak için büyük mesai harcıyor.

  • Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, bayram tatilinin ardından vatandaşları makamında ağırladı
    13:06 Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, bayram tatilinin ardından vatandaşları makamında ağırladı

    Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde 31 Mart seçimlerinde belediye başkanlığına seçilen Gülşah Durbay, bayram tatilinin ardından vatandaşları makamında ağırladı. Başkan Durbay, tebrikleri kabul etmenin yanı sıra, vatandaşların talep ve isteklerini de dinledi.

  • Diyarbakır'da kadın cinayeti davasında ceza indirimi
    13:02 Diyarbakır'da kadın cinayeti davasında ceza indirimi

    Diyarbakır Bölge Adliye Mahkemesi, boşandığı eşi tarafından öldürülen Mihriban Altürk'ün katilini ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasından müebbet hapse çevirirken, müşterek kızlarını öldürmeye teşebbüsten verilen 20 yıl hapis cezasını ise 3 yıla düşürdü. Karara itiraz edecek olan avukatlar, sanığın pişmanlık belirtisi göstermediğini ve indirim almadan cezalandırılması gerektiğini belirtti.

  • Altınordu Belediyesi 787 Milyon TL Borçla Devralındı
    13:02 Altınordu Belediyesi 787 Milyon TL Borçla Devralındı

    Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, belediyenin 787 milyon TL borçla devralındığını açıkladı. Tepe, mali durumun içler acısı olduğunu belirterek, projeleri gerçekleştirmek için mali disiplini sağlayacaklarını söyledi.

  • Van'da terör örgütü PKK tarafından kız çocuğu dağa kaçırılan anne eylem yapacak
    12:55 Van'da terör örgütü PKK tarafından kız çocuğu dağa kaçırılan anne eylem yapacak

    Van'da terör örgütü PKK tarafından çocukları dağa kaçırılan aileler, Büyükşehir Belediyesi önünde eylem yapacak. Anne Nazlı Sancar, evladı için mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti.

  • Konyaaltı Belediye Başkanı Personelle Bir Araya Geldi
    12:55 Konyaaltı Belediye Başkanı Personelle Bir Araya Geldi

    Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, merkez binada görev yapan personelle bir araya geldi. Başkan Kotan, 'Sizlerden tek isteğim işinizi layıkıyla yapmanız. Konyaaltı halkına hep birlikte hizmet edeceğiz' dedi.

  • Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, tebrik ziyaretlerine devam ediyor
    12:50 Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, tebrik ziyaretlerine devam ediyor

    Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, yeni dönem için kendisine tebrik ziyareti yapan kurum yetkililerini ve vatandaşları makamında ağırlamaya devam ediyor. Ünlü, ziyaretler kapsamında Sahil Güvenlik Güney Ege Komutanı SG Yarbay Akın Coşkunlar, Deniz Ticaret Odası Marmaris Şube Başkanı Halil Bağlı, DTO Marmaris Meclis Başkanı Esat Onur Tugay ve Marmaris Kent Konseyi Başkanı Ufuk Beytekin ile yöneticilerini ağırladı.


Advertisement