Eski Aşıklar Kenan İmirzalıoğlu ve Berrak Tüzünataç Pişti Oldu - Son Dakika
Magazin

Eski Aşıklar Kenan İmirzalıoğlu ve Berrak Tüzünataç Pişti Oldu

Merhum sanatçı Tuncel Kurtiz 80'inci doğum gününde anıldı. Bir dönem aralarında aşk dedikoduları çıkan İmirzalıoğlu ile Tüzünataç gecede yeni sevgilileriyle pişti oldu.

03.02.2016 09:49  Güncelleme: 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2013'te hayatını kaybeden merhum sanatçı Tuncel Kurtiz'in "80'inci yaş günümü inşallah hep birlikte kutlarız" vasiyetini eşi Menend Kurtiz yerine getirdi. Babylon Bomonti'deki gecede, oyuncu dostları Kurtiz'i yad etti.

TATSIZ KARŞILAŞMA

Anma gecesinde istenmeyen bir de pişti olayı yaşandı. İsimleri bir dönem aşk dedikodularına karışan Kenan İmirzalıoğlu ile Berrak Tüzünataç gecede yeni sevgilileriyle boy gösterdi.

Tüzünataç'a Birkan Sokullu, İmirzalıoğlu'na Sinem Kobal eşlik etti.

VASİYETİNİ YERİNE GETİRDİLER

2013 yılında hayatını kaybeden merhum sanatçı Tuncel Kurtiz'in 80'inci yaş günü, önceki akşam Bablyon Bomonti adlı mekanda düzenlenen özel gecede kutlanarak anıldı. Merhum sanatçının 77'nci yaş gününde eşi Menend Kurtiz'e, "80'inci yaş günümüde inşallah hep birlikte kutlarız" şeklindeki sözlü vasiyetini, oyuncu dostları yerine getirerek kendisini yad ettiler.

FERHAN ŞENSOY GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Geceye katılan isimler arasında yer alan Ferhan Şensoy, dostu merhum sanatçı Kurtiz ile birlikte geçen anılarını kameralara anlattığı sırada gözlerinin dolması dikkatlerden kaçmadı.

SELMA ERGEÇ'İN KARNI BURNUNDA

Yakında kız çocuk dünyaya getirecek olan Selma Ergeç'in karnı burnunda geceye katıldı. Sanatçıya hamilelik çok yakışmıştı. Gecede BabaZula da sahne aldı ve Kurtiz'in sevdiği şarkıları seslendirdi.

Eski Aşıklar Kenan İmirzalıoğlu ve Berrak Tüzünataç Pişti Oldu

Son Dakika Magazin Eski Aşıklar Kenan İmirzalıoğlu ve Berrak Tüzünataç Pişti Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • HİDAYET VER YA ALLAH(C.C.): DİN YOK NİKAH YOK FECİ BİR DURUM BİR DE MAGAZİN ADI ALTINDA BUNLARI HABER YAPIP PAYLAŞIYORLAR. ALLAH ÖNCE BENİ SONRA KALBİNDE ZERRE KADAR İMAN OLAN HERKESİ AFFETSİN VE HİDAAYET VERSİN... 11 0 Yanıtla
  • mm: yarin gene döner eskisine 6 0 Yanıtla
  • KARBÜRATÖR: kenan aşk hayatında küçülmeye gitmiş.. finansal fair play bu mu acep recep ? 4 2 Yanıtla
  • gara: eski sevgili yeni sevgili müstakbel sevgili ulan dallasta bile yok bööle gavurluk 5 1 Yanıtla
  • rus diplomat: Bu hanzolar kim?TRAFİK CANAVARLARI direksiyon başına gecince kendilerini/başkalarını lunaparkta,çarpışan arabalarda oyuncak sanarlarlar.Sadece gaza basarlar.Seyir halinde akıllı telefonlarla oynayanlar,uyuklayanlar,kendini müziğe,derin sohbetlere kaptıranlar,bir yerlere toslayınca,tepetakla olduğunda,can aldığında uyanırlar.Avrupada şoförlerin ilk öğrendiği/uyguladığı şey,,Yayalara,bisikletlere,hayvanlara öncelik tanıması,,Yayalar,bisikletliler,hayvanlar bunu bildikleri halde,onlar da yine dikka 1 2 Yanıtla
  • Tekin: Ne aşığı ya bunlara aşık demeyin aşık olanlar alınır bunlat yevmiyeci ...! 1 0 Yanıtla

Advertisement