Eski Başkan Mehmet Erdoğan'ın Altay Aşkı - Son Dakika
Güncel

Eski Başkan Mehmet Erdoğan'ın Altay Aşkı

Eski Başkan Mehmet Erdoğan\'ın Altay Aşkı

İKİNCİ Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altay'ın eski başkanlarından Mehmet Erdoğan, hasta yatağında ağır bir tedavi sürecinden geçmesine rağmen, çok sevdiği takımını bir an olsun aklından çıkarmıyor.

18.08.2017 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İKİNCİ Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altay'ın eski başkanlarından Mehmet Erdoğan, hasta yatağında ağır bir tedavi sürecinden geçmesine rağmen, çok sevdiği takımını bir an olsun aklından çıkarmıyor. Hastalığının nüksetmesi üzerine yaklaşık 2 aydır kemoterapi gören ve geçen hafta ateşinin yükselmesi nedeniyle Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Erdoğan, rahatsızlığını bir kenara bırakarak, siyah beyazlı kulübe sezonun ilk haftasında uygulanacak 1 maç seyircisiz oynama cezasının ertelenmesini istedi. Futbolcuların imzaladığı formayı giyen Mehmet Erdoğan, "Bu isteğime onay verin, lig güzelleşsin" açıklamasını yaptı.

Altay'da 2005-07 yılları arasında başkanlık görevini üstlendiğini ve uzun yıllar spora hizmet verdiğini hatırlatan Erdoğan, sosyal medya hesabından "Birinci kür tedavim bitti, ikinci kür için yeni formamı giydim. Zor günler geçiriyorum. 26 Ağustos'ta İzmir'deki Zonguldak Kömürspor karşılaşmasının seyircili oynanmasını rica ediyorum. Sadece 90 dakika, Altay'ı taraftarımızla birlikte izlemek istiyorum. En büyük Altay" mesajını paylaştı. Başkan Özgür Ekmekçioğlu ve Asbaşkanlar Sabri Sevenoğlu ile Levent Doğanoğlu, Mehmet Erdoğan'ı hastanede ziyaret ederek kendisine moral verdi. Erdoğan'ın pazartesi günü taburcu olması bekleniyor.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Başkan Mehmet Erdoğan'ın Altay Aşkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement