Eski eşini sevgilisiyle görünce çılgına döndü! Etrafındaki herkese baltayla saldırdı - Son Dakika
Güncel

Eski eşini sevgilisiyle görünce çılgına döndü! Etrafındaki herkese baltayla saldırdı

Bursa'da eski eşini sevgilisiyle gören 29 yaşındaki adam, araç içindeki çifte baltayla saldırdı. Olaya müdahale eden emniyet görevlilerine de saldıran adam, ayağından vurularak etkisiz hale getirildi. Bu anlar kameraya saniye saniye yansıdı.

03.08.2020 13:32  Güncelleme: 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da, cadde ortasında eski eşine ve olaya müdahale eden 2 polis ve 1 bekçiye baltayla saldıran Kemal A. (29), ayağından vurularak etkisiz hale getirildi. Bu anlar, kameraya saniye saniye yansıdı.

KADINI SON ANDA KURTARDILAR

Olay, cumartesi günü saat 03.00 sıralarında, merkez Osmangazi ilçesindeki Altıparmak Caddesi üzerinde meydana geldi. Boşandığı ve uzun süredir takip ettiği eski eşi Fulya Nilgün K.'yi (23), erkek arkadaşı Cesur B. (37) ile aracın içinde gören Kemal A., elindeki balta ile saldırdı. Aracın camlarını kırarak, Cesur B.'yi darbeden Kemal A., daha sonra eski eşine doğru yöneldi. Bu sırada devriye gezen 2 polis memuru ve 1 bekçi, olaya hemen müdahale ederek, kadını Kemal A.'nın elinden kurtardı.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

Kemal A., çevreye zarar verirken, emniyet görevlilerine de zorluk çıkardı. Elindeki balta ile emniyet görevlilerine ve eski eşine saldıran Kemal A., ayağından vurularak, etkisiz hale getirildi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kemal A.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Baltalı saldırganın polise direndiği ve güçlükle etkisiz hale getirildiği anlar ise anbean kameraya yansıdı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

İşte olay yerinden kareler;

Eski eşini sevgilisiyle görünce çılgına döndü! Etrafındaki herkese baltayla saldırdı
Eski eşini sevgilisiyle görünce çılgına döndü! Etrafındaki herkese baltayla saldırdı
Eski eşini sevgilisiyle görünce çılgına döndü! Etrafındaki herkese baltayla saldırdı
Eski eşini sevgilisiyle görünce çılgına döndü! Etrafındaki herkese baltayla saldırdı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski eşini sevgilisiyle görünce çılgına döndü! Etrafındaki herkese baltayla saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Olay öyle değil: Boşanan kadınlarda doğru durmuyor adamı tahrik etmek için hiç bir Fırsatı kaçırmıyorlar edebi ile durmuyorlar 0 0 Yanıtla
  • ank: ayagına değil kafasına sıkın bi bitrmediler ya barbarlar 0 0 Yanıtla
  • Erkek: Öncelikle o polisin ellerinden öperim kadının yanında ki erkeğin yerinde olsaydım inadına kadını öperdim 0 0 Yanıtla
  • ali: Boşanmışsın bitmiş gerzek. Daha neyin peşindesin? 0 0 Yanıtla
  • göktürk: Geri zekali baltayla insanlara saldiracagina yaninda tutamadigin insan icin kendi kafana vursaydin baltayi. 0 0 Yanıtla suat doğan: ya evliyken bu adamla olduğunu inkar ederek kadın boşanmışsa ve boşanmadan sonra olayın doğru olduğunu anlayıp öfkelenmişse ne olacak? evliyken aldatılmışsa yani. 0 0
  • ferit: yanındayken kıymet bilme, elinden gidince ağla dur..başka biriyle görünce de al baltayı eline odun adam.. 0 0 Yanıtla
  • ?: Adam nafaka veriyordur belki kadında sevgilisiyle yerse ... Sonra da böyle şiddet olayları olur tabi 0 0 Yanıtla
  • Tespit : Boşanmışsa ve adamın halen nafakasını alıp başka biriyle yiyorsa. Gerisini söyleyin buna düzenleme gelmeli. 0 0 Yanıtla
  • Dolmuşcu: Ben o kadının yanında ki erkeğin yerinde olsaydım inadına kadını öperdim karını bu kadar kıskanıyorum diyorsan eğer elinde tutsaydın 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ankara'da Cumhuriyet Korosu Türk Halk Müziği Konseri Verdi
    22:49 Ankara'da Cumhuriyet Korosu Türk Halk Müziği Konseri Verdi

    Başkentte çeşitli meslek gruplarından gönüllülerin oluşturduğu Cumhuriyet Korosu, 'Yüzyılın Başkenti Ankara' adlı Türk halk müziği konseri verdi. Yenimahalle ilçesindeki Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, Ankara'nın türkülerinin yanı sıra Rumeli, Kütahya, Burdur, Kırıkkale, Sivas, Erzincan, Artvin yöreleri ile Kıbrıs ve Azerbaycan'dan ezgiler dinleyicilerle buluştu. Başkentteki, Ulusal Mimarlık akımlarına örnek teşkil eden tarihi yapı ve binaların da tanıtıldığı konserde, çeşitli halk oyunu gösterileri yapıldı. Şef Serdar Yasun yönetiminde 30 eserin seslendirildiği konsere Ankaralılar yoğun ilgi gösterdi.

  • İstanbul'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi, 78 kişi otellere yerleştirildi
    22:49 İstanbul'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi, 78 kişi otellere yerleştirildi

    İstanbul Valiliği, Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması nedeniyle 24 binanın tahliye edildiğini, 78 kişinin otellere yerleştirildiğini bildirdi. Yıldıztabya Mahallesi'nde yaşanan olayda, toprak kayması sonucu 14 gecekondu etkilendi ve 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi. Bölgede yaşayan 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi. Tahliye edilen binalarda hasar tespit çalışmaları yapılacak.

  • Elazığ'da 9 kız öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla adliyeye sevk edilen lise müdürü tutuklandı
    22:48 Elazığ'da 9 kız öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla adliyeye sevk edilen lise müdürü tutuklandı

    Elazığ'da bazı öğrencileri taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan lise müdürü G.C, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ancak devam eden soruşturma sürecinde bir öğrenci daha şikayette bulundu ve müdür tekrar gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen müdür, 9 öğrenciyi taciz ettiği öne sürüldüğü gerekçesiyle tutuklandı.

  • Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı
    22:39 Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı 'sus payı' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi. Olay sonrası şahıs hastaneye kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.

  • Adana'da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Tuğba Yurt konser verdi
    22:38 Adana'da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Tuğba Yurt konser verdi

    Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında şarkıcı Tuğba Yurt, Seyhan Nehri kıyısındaki Merkez Park'ta konser verdi. Konserde çok sayıda kişi şarkılara eşlik etti ve Yurt'un performansı büyük alkış aldı.


Advertisement