Eski eşine patlayıcılı hoparlör mü gönderdi? Bomba gibi patladı! Hem de oğluyla göndermiş - Son Dakika
3.Sayfa

Eski eşine patlayıcılı hoparlör mü gönderdi? Bomba gibi patladı! Hem de oğluyla göndermiş

Mersin'de velayeti babasında olan 13 yaşındaki Y.Ç.E.'nin annesi Tuğba Değirmencioğlu'nun evine getirip bıraktığı taşınabilir hoparlör bomba gibi patladı. Değirmencioğlu, patlayıcı düzeneği kurup hoparlörü kendisine ve ailesine zarar vermek için gönderdiğini iddia eski ettiği eşinden ve eve getiren oğlundan şikayetçi oldu.

25.01.2022 12:24  Güncelleme: 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kentte yaşayan Tuğba Değirmencioğlu, 14 yıl evli kaldığı 2 çocuğunun babası oto elektrikçi M.E. (40) ile ekim ayında ayrıldı. Boşandıktan sonra eşinden tehditler alan Değirmencioğlu, suç duyurusunda bulunup uzaklaştırma kararı aldırdı.

HOPARLÖR KRİMİNAL İNCELEMEYE ALINDI

Çiftin 13 yaşındaki oğlu Y.Ç.E., geçen ay annesini görmeye geldi. Y.Ç.E., okul çantasında getirdiği babasının verdiği taşınabilir hoparlörü de annesinin evine bıraktı. Yaklaşık 1 ay boyunca evde kalan hoparlör, 21 Ocak'ta gece herkesin uyuduğu sırada bomba gibi patladı. Değirmencioğlu'nun evde olan ağabeyi ve babası patlamayla birlikte çıkan yangına müdahale edip söndürdü. İhbar üzerine eve gelen olay yeri inceleme ve bomba uzmanı ekipler inceleme yaptı. Patlayan hoparlör kriminal incelenmeye alındı.

Boşandığı eşinin oğluyla gönderdiği hoparlör bomba gibi patladı, ikisinden de şikayetçi oldu

EŞİNDEN VE OĞLUNDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Olayın şokunu atlatamayan Tuğba Değirmencioğlu, patlayıcı düzeneği kurup hoparlörü kendisine ve ailesine zarar vermek için gönderdiğini iddia ettiği eşinden ve eve getiren oğlundan şikayetçi oldu. Gözaltına alınan, ifadesinde suçlamaları reddeden M.E., emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Boşandığı eşinin oğluyla gönderdiği hoparlör bomba gibi patladı, ikisinden de şikayetçi oldu

"BABAM ŞİŞENİN DELİĞİNDEN KABLOYU GEÇİRİP ŞARJA TAKTI"

Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Değirmencioğlu'nun velayeti babasında olan diğer oğlu Y.A.E.'nin (8), ifadesine başvurdu. İfadesinde annesiyle ve babasıyla ara ara birlikte kaldığını anlatan Y.A.E., "Babamın bir ses sistemi vardı. Onun kumandası vardı. Babam dükkanda bulunan plastik şişeyi ters çevirdi ve bıçakla kesti. Sonra şişenin kapağının orta kısmını deldi. Bir tane kablo vardı. Ondan sonra babam hoparlörü şarja taktı. Şişenin delik olan kısmından kabloyu geçirdi ve şarja taktı. Bir gün sonra abim annemin evine geldi. Hoparlör bizde kaldı. Hoparlör patladı ve yangın çıktı" dedi.

Boşandığı eşinin oğluyla gönderdiği hoparlör bomba gibi patladı, ikisinden de şikayetçi oldu

"OĞLUM 'ÇANTAYA SAKIN DOKUNMA' DEDİ"

Patlamaya neden olan hoparlörle 1 ay yaşadıklarını kaydeden Tuğba Değirmencioğlu, "Çocuklarımın velayeti babasında. Bundan bir ay önce oğlum arayıp bir çanta getireceğini söyledi, ben de babasının evinden bir şey getirmemesini istedim. Okula götüreceğini söyleyince ben de okul çantası sanıp 'Tamam' dedim. Çanta burada 1 ay kaldı. Getirirken 'Kimsenin haberi yok, sen de çantaya dokunma, sakın açma' dedi. Çantayı giriş kapısının arkasına koydum. Oğlum gidince endişelenip çantayı açtığımda içinde ses hoparlörü olduğunu gördüm. Tekrardan oğlumu arayıp babasının evinin okula daha yakın olduğunu, orada tutmasının daha doğru olduğunu söyledim. Oğlumda 'Babamın haberi yok, izin vermiyor' dedi. Olaydan birkaç gün önce oğlum hoparlörü çantadan çıkartıp odadaki sehpanın üzerine koydu. Hoparlör şarjdaydı. Ben de ne olur ne olmaz diye fişten çektim. Oğlum gelmeyince almaya tekrardan çantasına koydum. Olaydan bir gün önce akşam gelip yine hoparlörü çıkartarak salondaki sehpanın üzerine koydu. Bize de çantaya koyduk diye kızdı. Cuma günü gelip alacağını söyledi. Giderken de 'Bir daha bu eve gelmeyeceğim, beni unut' diyerek evden ayrıldı" dedi.

Boşandığı eşinin oğluyla gönderdiği hoparlör bomba gibi patladı, ikisinden de şikayetçi oldu

"3 DEFA BOMBA GİBİ PATLADI"

Hoparlörün uyudukları sırada patladığını anlatan Değirmencioğlu, "Gece hava soğuk olduğunu için ağabeyim, 2 oğlu ve babam sobalı odada biz de karşı odada yattık. Gece 03.30 sıralarında babamların uyuduğu salonda şiddetli bir patlama oldu. O sırada fişi takılı değildi, ben çekmiştim. Birinci patlamanın ardından 2 patlama daha oldu. Önce elektronik aletlerin patladığını sandık ama hiçbirinde sorun yoktu. Patlamanın şiddetiyle yukarıya doğru ateş fırladı. Ağabeyimin oğlunun uzandığı kanepe tutuştu. Üzerine su tuttukça daha büyüdü ateş. İçerisi yoğun şekilde benzin koktu. Simsiyah duman çıktı. Perdemiz, kanepemiz, klimamız yandı. Ağabeyim ve babam evde olduğu için yangını kendi imkanlarımızla söndürdük" diye konuştu.

Boşandığı eşinin oğluyla gönderdiği hoparlör bomba gibi patladı, ikisinden de şikayetçi oldu

"BABASININ AZMETTİRDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Yangına neden olan hoparlörün içine eşi tarafından düzenek hazırlanıp, oğlu tarafından da eve gerildiğini savunan Tuğba Değirmencioğlu, "Eşimden ve oğlumdan şikayetçi oldum. Çünkü oğlum tarafından getirildi bu çanta. Babası tarafından azmettirildiğini düşünüyorum" diye konuştu.

Boşandığı eşinin oğluyla gönderdiği hoparlör bomba gibi patladı, ikisinden de şikayetçi oldu
Eski eşine patlayıcılı hoparlör mü gönderdi? Bomba gibi patladı! Hem de oğluyla göndermiş
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Eski eşine patlayıcılı hoparlör mü gönderdi? Bomba gibi patladı! Hem de oğluyla göndermiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gümüşhane'de Otobüste Yapılan Kontrolde Yabancı Uyruklu Şahsın Bağırsaklarında Uyuşturucu Paketi Bulundu
    13:20 Gümüşhane'de Otobüste Yapılan Kontrolde Yabancı Uyruklu Şahsın Bağırsaklarında Uyuşturucu Paketi Bulundu

    Gümüşhane'de yapılan yol kontrolü sırasında durdurulan bir otobüsün içerisindeki yabancı uyruklu şahsın bağırsaklarında uyuşturucu paketi tespit edildi. Şahıs, yapılan ameliyatla uyuşturucu paketi çıkarıldıktan sonra Uyuşturucu Madde imal ve Ticareti suçundan adli işlem başlatıldı.

  • Engelli kızına cinsel istismarda bulunan baba, gizli kamera görüntüleriyle suçlandı
    13:20 Engelli kızına cinsel istismarda bulunan baba, gizli kamera görüntüleriyle suçlandı

    Ankara'da bir baba, fiziksel engelli kızına 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla yargılanıyor. Davada, banyo ve tuvalete yerleştirdiği gizli kameraya yansıyan görüntüler delil olarak kullanılıyor. Sanık, suçlamayı kabul etmese de bilirkişi raporları ve geri getirilen silinen görüntüler suçlamaları destekliyor. Ailenin avukatı, sanığın tutuklanmasını talep ettiğini belirtti.

  • Refüjü aşıp karşı yola geçti, uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtuldu
    13:16 Refüjü aşıp karşı yola geçti, uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtuldu

    Zonguldak'ta meydana gelen kazada, kontrolden çıkan bir otomobil refüjü aşarak karşı yola geçti. Sürücü, 20 metreden aşağıya uçmaktan son anda kurtuldu. Olay yerine gelen vatandaşlar ve sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen sürücünün sağlık durumu iyi olduğu belirtildi. Polis ekipleri, güvenlik önlemi alarak yol güvenliğini sağladı.

  • Giresun'da kuyumcu soygunu: Esnafın hırsızları kovaladığı anlar kamerada
    13:10 Giresun'da kuyumcu soygunu: Esnafın hırsızları kovaladığı anlar kamerada

    Giresun'un Bulancak ilçesinde bir kuyumcu dükkanı, maskeli 2 kişi tarafından pompalı silahla soyuldu. Soygun anları güvenlik kameralarına yansırken, esnafın hırsızları kovaladığı görüntüler de ortaya çıktı. Hırsızlar, çalıntı bir araçla kaçarken polis ekipleri tarafından aranıyor.

  • Erzurum'da kız meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 2 yaralı
    13:05 Erzurum'da kız meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 2 yaralı

    Erzurum'da Atatürk Üniversitesi yerleşkesi girişinde kız meselesi yüzünden çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada iki kişi bıçakla yaralanırken, salgından sivil araştırma ekiplerinin takibi sonucu şüpheli kısa sürede yakalandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

  • Dinar'da yapılan denetimde 9 motosiklet trafikten men edildi
    13:04 Dinar'da yapılan denetimde 9 motosiklet trafikten men edildi

    Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde polis tarafından motosiklet sürücülerine yönelik yapılan denetimde çevreye rahatsızlık verecek derecede gürültü çıkaran, plakasız, tescilsiz ve trafiği tehlikeye düşürecek şekilde motor kullanan 9 sürücünün motosikleti trafikten men edildi.

  • Isparta'da Namazda Kalp Krizi Geçiren Adam Hayatını Kaybetti
    13:04 Isparta'da Namazda Kalp Krizi Geçiren Adam Hayatını Kaybetti

    Isparta'nın Yalvaç ilçesinde bulunan Devlethan Camii'nde akşam namazı sırasında kalp krizi geçiren Barış Aşık, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

  • Manisa'da 'Güven Huzur' Uygulaması: 152 Araç Sürücüsüne Cezai İşlem Uygulandı
    13:03 Manisa'da 'Güven Huzur' Uygulaması: 152 Araç Sürücüsüne Cezai İşlem Uygulandı

    Manisa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 'Güven Huzur' uygulamasında kuralları ihlal eden 152 araç sürücüsüne 376 bin 316 TL para cezası kesildi. Ayrıca, hakkında yakalama kararı bulunan şahıslar da gözaltına alındı.

  • Samsun'un Yakakent ilçesinde kaçak içki ve sigara ele geçirildi
    13:00 Samsun'un Yakakent ilçesinde kaçak içki ve sigara ele geçirildi

    Yakakent Polis Merkezi Amirliği ekipleri, Abhazya Özerk Cumhuriyeti'nden kaçak içki ve sigara getirildiği istihbaratını aldı. Yapılan araştırmalar sonucunda 4 şüpheli şahsın ikamet ve araçlarında yapılan aramalarda toplamda 77 adet 1 litrelik şişelerde kaçak içki, 13 litre menşei belli olmayan el yapımı içki ve bin 216 paket kaçak sigara ele geçirildi. Operasyonun ardından 4 şahıs hakkında adli tahkikat başlatıldı.

  • Arnavutköy'de iki otomobilin çarpıştığı kaza kamerada
    12:57 Arnavutköy'de iki otomobilin çarpıştığı kaza kamerada

    Arnavutköy'de karşıdan gelen otomobili görmeyen bir sürücüsü, sola doğru dönüş yaptığı sırada kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1'i ağır 5 kişi yaralanırken kaza anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kaza sonrasında yaralılar hastanelere sevk edildi.

  • Adana'da elektrikli bisiklet kazasında hamile kadın hayatını kaybetti, bebeği sezaryen ile kurtarıldı
    12:57 Adana'da elektrikli bisiklet kazasında hamile kadın hayatını kaybetti, bebeği sezaryen ile kurtarıldı

    Adana'nın Yüreğir ilçesinde meydana gelen kazada, elektrikli bisikletten düşen 9 aylık hamile kadın otobüsün altında kalarak hayatını kaybetti. Ancak bebeği sezaryen ile alınarak hayata tutundu. Kazanın ardından kadının cenazesi Suriye'ye gönderilmek üzere morgdan alındı.

  • Konya'nın Kulu ilçesinde uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
    12:56 Konya'nın Kulu ilçesinde uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

    Konya'nın Kulu ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, araçta yapılan aramada ve yol kenarında bir taşın altında bulunan siyah poşette 390 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonda, uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen 2 şüpheli tutuklandı.


Advertisement