Eski eşini 21 yerinden bıçakladı, "onu hala seviyorum" dedi - Son Dakika
Güncel

Eski eşini 21 yerinden bıçakladı, "onu hala seviyorum" dedi

Eski eşini 21 yerinden bıçakladı, "onu hala seviyorum" dedi

Antalya'da, eski eşini 21 yerinden bıçaklayan sanık, ilk kez hakim karşısına çıktı.

13.11.2019 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da, eski eşini 21 yerinden bıçaklayan sanık, ilk kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada Ayşe Seyidoğlu, olay günü bıçak darbesi almayan bir noktasının kalmadığını ifade ederken sanık ise tüm yaşananlara rağmen eşini hala çok sevdiğini söyledi.

Olay, 13 Eylül Cuma günü sabah saat 07.30 sırasında Muratpaşa ilçesi Meydan Kavağı Mahallesi 1597. Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, karayollarında memur olarak çalışan Ayşe Seydioğlu (48), işe gitmek için evinin önünde servis beklemeye başladı. Bu sırada 6 ay önce boşandığı eski eşi N.S., arkasından gelip Ayşe Seydioğlu'nun ağzının tutarak 21 yerinden bıçakladı. Kanlar içerisinde yere yığılan kadın, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yakalanan eski eş N.S. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Antalya 1. Ağır Ceza Mahkemesinde ilk duruşma görüldü. Duruşmaya, tutuklu sanık N.S., müşteki Ayşe Seyidoğlu ve taraf avukatları katıldı.

"BENİ BU HALE GETİREN EŞİMİN KARDEŞLERİDİR"

Savunmasını yapan sanık, Ayşe Seyidoğlu'yu çeşitli nedenlerle kendisinin yaraladığını söyledi. Daha önce Muş'ta yaşadıklarını belirten N.S., babasından kalan 3 evi müşteki Ayşe Seyidoğlu'nun üzerine kaydettiğini ifade ederek, "Ben eşime güvendim. Onun eğitim hayatının ilerlemesini de sağladım. Çevremdeki insanların eşimin beni terk edebileceği yönünde uyarılarına rağmen mal varlığımı onun üzerine yaptım. Kızımın eğitimi için Rize'ye taşındık. Burada ailevi sorunlar yaşadık. Eşimin ve çocuklarımın yaşam tarzı değişti. Beni dinlemez hale geldiler. Muş'a dönmeyi teklif ettim ama eşim kabul etmedi. Aramızda tartışma çıktı. Evden uzaklaştırma aldım. Eşim Antalya'ya döndü. Ben de Antalya'ya geldim. Ama eşim beni eve sokmadı. Uzaklaştırma kararları olduğunu söyledi. Sokaklarda, banklarda yattım. Sefil bir hayata düştüm. Beni eve almaları yönünde ricada bulundum. Olay günü okula gidecek çocuğumu görmek istedim. Eşim evden çıkınca yanına gidip konuşmayı denedim. Bana hakaret etti. 'Sen adam mısın? Erkek misin?' dedikten sonra yüzüme tükürdü. Ben de bıçağın ucuyla öldürmek amacı olmaksızın vurdum. Orada bağıranlar oldu. 'Ambulans çağırın' dediler. Kaçtım. Sonra polise teslim oldum. Beni bu hale getiren eşimin kardeşleridir" dedi.

"AÇLIKTAN BAYILDIĞIMI BİLİRİM"

İfadesinde Muş'ta ikamet ettikleri sırada öğretmenlik yaptığını dile getiren Ayşe Seyidoğlu, maaşını eşinin ailesinin harcadığını, bu nedenden dolayı kendisine para kalmadığını ileri sürdü. Seyidoğlu, "Hamile kaldığım dönemlerde bile beslenmemi düzgün yapamıyorum. Öyle ki aç kaldığım zamanlar çok oldu. Açlıktan bayıldığımı bilirim. Giysilerimi hep eş dost verirdi. Ayakkabı param yoktu, yıllar böyle geçti" diye konuştu.

"BIÇAK DARBESİ ALMAYAN BİR NOKTAM KALMADI"

Seyidoğlu, ifadesine şöyle devam etti:

"Muş'ta bana verdiğini iddia ettiği evleri ben aldım. Sanıktan geçen herhangi bir hak yoktur. Sanık Muş'tayken ziynet eşyalarıma da el koydu. Rize'de Karayolları'nda 4 yıl çalıştım. Gelirime el koydu. Ayrıca beni sürekli darbediyordu. Muş'taki eylemlerini, Rize'de sürdürdü. Oğlumu öldürmekle tehdit edince çareyi gizlice Antalya'ya gitmekte buldum. Tayinimi de buraya aldım. 1 yıl 8 ay sonra sanık izimizi buldu. Bana saldırınca Antalya'da da uzaklaştırma kararı çıkardım. Olay günü işe giderken çöp atacaktım. Arkamda bir anda sanığı gördüm. Ağzımı eliyle kapatıp, karnımı bıçaklamaya başladı. Defalarca vurdu. Kan fışkırdı. Boğazımı kesecekti, engel oldum. Bu sırada sol elimin parmakları kesildi. Hem bıçakla vurup hem küfür ediyordu. Yere düştükten sonra üzerime çöktü ve rastgele vurmaya devam etti. Bıçak darbesi almayan bir noktam kalmadı. Artık öleceğimi düşündüm. Kelime-i Şehadet getirdim. Sanık öleceğimi düşünerek üzerimden kalktı ve uzaklaştı. Beni çevredekiler hastaneye götürdü. Tekrar hayata döndüm. Amacı beni öldürmekti. Sanıktan şikayetçiyim."

"ONU HALEN SEVDİĞİMİ SÖYLEMEK İSTERİM"

Savunması sorulan sanık N.S., bıçaklama eylemini gerçekleştirdiğini ancak buna sebebiyetin ev mevzusu olduğunu savundu. Babasından kalan 3 evi eşinin üstüne yaptığını söyleyen N. S., evli oldukları halde eşinin kendisini uzaklaştırma kararlarını gerekçe göstererek eve sokmadığını ve sokaklarda kaldığını belirtti.

Olay gününü anlatan N.S., "Çocuğum okula gitmeden onu görmek için oraya gittim. Eşim kapıdan çıktı ve konuşmak için yanına gittim. Bana, 'Sen erkek misin?' deyip bana tükürdü. Bunun üzerine ben de bıçağın ucuyla öldürmek amacı olmaksızın vurdum. Oradan bağıranlar oldu. Ben de bırakıp kaçtım. Onu öldürmek amacında değildim. Onun bu söylediklerine katlanamıyorum ancak onu halen sevdiğimi de söylemek isterim" dedi.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

(Suat Metin/İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eski eşini 21 yerinden bıçakladı, 'onu hala seviyorum' dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Xiaomi, yeni enerjili araç SU7'yi satışa çıkardı
    12:34 Xiaomi, yeni enerjili araç SU7'yi satışa çıkardı

    Çinli teknoloji firması Xiaomi, kendi geliştirdiği ilk yeni enerjili araç olan SU7 modelini Perşembe günü satışa çıkardı.

  • Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Danimarka'da spor kuruluşları ve spor kulüpleri ile bir araya geldi
    12:34 Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Danimarka'da spor kuruluşları ve spor kulüpleri ile bir araya geldi

    Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmet Müdürü Aydın Çetin ve Proje Koordinatörü Özgür Özdemir, Sosyal İçerme İçin Spor Projesi kapsamında yapılacak işbaşı ve gözlem faaliyetlerinin hazırlığı için Danimarka'da spor kuruluşları ve spor kulüpleri ile bir araya geldi. Proje kapsamında çalışan personelin hareketliliğini sağlamak amacıyla 10 kişilik bir ekiple nisan ayında Danimarka'ya gidileceği belirtildi.

  • Öldürülerek yol ortasına bırakılan kadının kimliği tespit edildi
    12:32 Öldürülerek yol ortasına bırakılan kadının kimliği tespit edildi

    Gaziantep-Nizip karayolunda vücudunun çeşitli yerlerinden silahla vurularak öldürülen kadının kimliği tespit edildi. 32 yaşındaki Naciye Cengiz'in cenazesi ailesine teslim edildi. Katil zanlısı yada zanlılarını yakalama çalışmaları devam ediyor.

  • Çanakkale'de Alabora Olan Bottaki Göçmenleri Arama Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor
    12:31 Çanakkale'de Alabora Olan Bottaki Göçmenleri Arama Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor

    Çanakkale'nin Eceabat ilçesi açıklarında 15 Mart'ta alabora olan botta kayıp düzensiz göçmenleri arama kurtarma çalışmaları 15'inci gününde denizden, havadan ve karadan devam ediyor. Şu ana kadar 4 göçmen sağ kurtarılırken, 23 göçmenin cansız bedenine ulaşıldı. Çalışmalar Sahil Güvenlik, AFAD, Polis, Jandarma ve Sağlık teşkilatları iş birliğinde yürütülüyor.

  • Denizli'de trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti
    12:31 Denizli'de trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti

    Denizli'nin Pamukkale ilçesinde meydana gelen trafik kazasında İ.A. idaresindeki otomobil ile motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü olan Aziz Soysaç hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü ise gözaltına alındı.

  • Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'den Uluslararası Sıfır Atık Günü Mesajı
    12:29 Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'den Uluslararası Sıfır Atık Günü Mesajı

    Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Uluslararası Sıfır Atık Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Şahin mesajında, çevre ve iklim dostu yaklaşımın önemine vurgu yaparak atıkların kontrolsüz olarak çevreye bırakılmasının ve doğal kaynakların hızlıca tüketilmesinin canlıları tehdit ettiğini belirtti. Ayrıca, sıfır atık projelerinin ülkenin kaynaklarını sanayicilere sağlayacağını ifade etti.

  • Eskişehir'de yağmurla birlikte gelen çamur araç sahiplerini üzdü
    12:26 Eskişehir'de yağmurla birlikte gelen çamur araç sahiplerini üzdü

    Eskişehir'de sabaha karşı toz taşımıyla birlikte oluşan yağmur sonrasında araçlar üzerinde çamurların meydana gelmesi vatandaşları üzerken, oto yıkamacıları sevindirdi. Araçlarını yıkayıp evlerinin önüne park eden vatandaşlar durum karşısında şaşkınlık yaşandı. Aracını dün yıkadığını fakat sabah tozlu bulduğunu belirten bir sürücü, yeniden yıkamak zorunda kalacağını söyledi.


Advertisement