Eski eşini yaralayıp, sevgilisi olduğu iddiasıyla fırıncıyı öldürdü (2) - Son Dakika
Güncel

Eski eşini yaralayıp, sevgilisi olduğu iddiasıyla fırıncıyı öldürdü (2)

Eski eşini yaralayıp, sevgilisi olduğu iddiasıyla fırıncıyı öldürdü (2)

KÜTAHYA'da, boşandığı, 2 çocuğunun annesi Meryem Çelik'i (43) evinin önünde pompalı tüfekle vurarak, ağır yaralayan Süleyman D. (47), sevgilisi olduğu iddiasıyla da Fatih Görü'yü (49) işlettiği fırında aynı silahla öldürdü.

17.11.2019 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KÜTAHYA'da, boşandığı, 2 çocuğunun annesi Meryem Çelik'i (43) evinin önünde pompalı tüfekle vurarak, ağır yaralayan Süleyman D. (47), sevgilisi olduğu iddiasıyla da Fatih Görü'yü (49) işlettiği fırında aynı silahla öldürdü. Polis, Süleyman D.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Süleyman D.'nin fırından kaçtığı anların güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

Kent merkezinde oturan Süleyman D., saat 07.30 sıralarında, bir süre önce boşandığı, 2 çocuk annesi Meryem Çelik'i, Ali Paşa Mahallesi Ebeler Sokak'taki evinin önünde pompalı tüfekle vurarak, ağır yaraladı. Çelik, çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık ekiplerince ambulansla Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi olan Meryem Çelik, yoğun bakım ünitesine alındı.

Süleyman D., olayın ardından eski eşinin sevgilisi olduğunu iddia ettiği Fatih Görü'nün işlettiği, Paşam Sultan Mahallesi'ndeki fırına gitti. Burada Görü'yü başından pompalı tüfekle vuran Süleyman D., olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık ekipleri, yaptığı kontrolde, Görü'nün hayatını kaybettiğini belirledi. Fatih Görü'nün cansız bedeni, savcı ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı.'BIRAKIN ÖLSÜN' DEMİŞOlay sırasında fırının yanındaki çay ocağında oturan Süleyman Lahaşlı, Süleyman D.'nin fırıncı Fatih Görü'yü vurduktan sonra 'Bırakın ölsün' dediğini belirterek, "Biz çay ocağında oturuyorduk. Bir ses duyduk. Sesin olduğu yere gittiğimizde bir kişinin yerde yattığını gördük. Vuran kişi gidiyordu, geri döndü. Bize doğru seslenerek 'Bırakın gebersin yoksa sizi de vururum' diye bağırdı. Tüfeğe fişek sürmek isterken, fişek yere düştü sonra da buradan kaçtı" dedi.Fırında çalışan Ahmet Bişi ise Süleyman D.'nin, tüfeği kendisine doğrulttuğunu; ancak tutukluk yapması sonucu ateş edemediğini söyledi.OLAY ANI KAMERADASüleyman D.'nin, Fatih Görü'yü vurduktan sonra fırından kaçtığı anlar, çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasınca anbean kaydedildi. Görüntülerde; elinde pompalı tüfekle gelen Süleyman D.'nin, dükkan önünde Fatih Görü'ye ateş ettikten sonra ilerleyip, birkaç adım sonra geri döndüğü, çalışanlar ve olaya şahit olanlarla konuştuğu anlar yer aldı. Eski eşi Meryem Çelik'i ağır yaralayıp, sevgilisi olduğu öne sürdüğü Fatih Görü'yü öldürdükten sonra kiralık otomobille kaçan Süleyman D.'nin, Altıntaş ilçesi yakınlarında aracı terk ederek, yaya olarak kaçtığı tespit edildi. Polis ekipleri, Süleyman D.'yi her yerde arıyor. SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIM YAPMIŞÖte yandan Süleyman D.'nin, olay sonrası sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki hesabından, 'Arkadaşlar ben de çok uğraştım, 4 çocuk meydanda kalmasın, diye burada bile yazdım ama beni kimse dinlemedi. Allah rahmet eylesin, böyle olmasını istemezdim. Öbür tarafta Cenab-ı Allah'ın huzurunda hesaplaşırız' yazdığı görüldü.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski eşini yaralayıp, sevgilisi olduğu iddiasıyla fırıncıyı öldürdü (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement