Gözleri önünde annesi bıçaklanan kızın feryadı: Anne lütfen ölme - Son Dakika
Güncel

Gözleri önünde annesi bıçaklanan kızın feryadı: Anne lütfen ölme

Kırıkkale'de, eski eşi Fedai Baran tarafından bıçaklanan Emine Bulut'un, hastanede ölmeden önce olay yerinde çekilen son görüntüsünde "Ben ölmek istemiyorum" dediği ortaya çıktı. O an annesinin yanında olan küçük kızın "Anne lütfen ölme" sözleri ise yürek burktu.

21.08.2019 13:08  Güncelleme: 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale'de, eski eşi Fedai Baran (43) tarafından bıçaklanan Emine Bulut'un (38), hastanede ölmeden önce olay yerinde çekilen son görüntüsü ortaya çıktı. Görüntüde Emine Bulut, "Ben ölmek istemiyorum" derken, yanında bulunan 10 yaşındaki kızı F.B.B.'nin "Anne lütfen ölme" diyerek ağladığı görüldü, yürekler dağlandı.

Olay, 18 Ağustos'ta Menderes Caddesi'ndeki kafede meydana geldi. Fedai Baran, 4 yıl önce boşandığı eski eşi Emine Bulut ve kızı F.B.B. ile kafede buluştu. Fedai Baran ile Emine Bulut, arasında tartışma çıktı.

KIZININ ÖNÜNDE ESKİ EŞİNİ BIÇAKLADI

Kısa sürede büyüyen tartışmada Fedai Baran, yanındaki bıçakla eski eşini, kızının gözü önünde vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Emine Bulut, kanlar içinde kalırken, Fedai Baran taksiye binerek kaçtı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan Emine Bulut ile olayın etkisiyle şoka giren kızı F.B.B.'yi ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Bulut, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti.

Fedai Baran, olayın ardından Bahşılı ilçesinde gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Fedai Baran, mahkemedeki ifadesinde, "Çocuğumun velayeti konusunda konuşurken bana hakaret edince sinirlenip, yanımda gezdirdiğim bıçakla vurdum" dedi.

"ÖLMEK İSTEMİYORUM"

Emine Bulut'un, olayın hemen ardından olay yerinde çekilen görüntüsü ortaya çıktı. Fedai Baran'ın eski eşini bıçakladıktan saniyeler sonra çekilen görüntüde kanlar içinde olan ve ayakta durmakta zorlanan Emine Bulut'un, "Ben ölmek istemiyorum" diyerek feryat ettiği görüldü. Kızı F.B.B.'nin ise "Anne lütfen ölme" diyerek, annesinin başını tutması ve ağlaması görüntüye yansıdı. Görüntüde Fedai Baran'ın iki kişi tarafından kafeden çıkarılması da yer aldı.

Gözleri önünde annesi bıçaklanan kızın feryadı: Anne lütfen ölme
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gözleri önünde annesi bıçaklanan kızın feryadı: Anne lütfen ölme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (44)

  • Ali: Bu hanımefendi biraz alttan alsa şimdi hayatta olurdu.baktın adam öfkeli o anki durumu kurtarmak için ılımlı olabilirdi.ama günümüzde maalesef kadınlarımızından ağza alınmayacak küfürler duyuyoruz.annelerimizin öyle değildi. 13 23 Yanıtla bro: nasıl bir salaksın sen ya 11 2 ahmt: AY YOK ARTIK SİZ İYİMİSİNİZ . HADİ O ZAMAN CÜMBÜR CEMAAT BIÇAKLAYALIM BİRBİRİİZZ. 6 0 : ya sabırrr yaa sabıııııırrrr 2 0 Feryal: Ali bey nerden biliyorsunuz belki kadin alttan aldi,, yanindaymidiniz? Hem ne olursa olsun kadini bicaklamak öldürmek nedir? Omu verdi canini? Sizin gibi düsünenler oldukça bu tür olayların maalesef sonu gelmez,, yazikki ne yazik-: 1 0
  • YUSUF BALDK: Sevgilli dostlar Kanunlar tamamen kadından yana erkeğin elini kolunu bağlamış durumda.Erkek eşi izin vermedimi yatağına giremiyor.boşanma sebebi,bir tokat atamaz boşanma sebebi,dur yapma gitme diyemez boşanma sebebi,kadın istediği an boşanması sağlanıyor.erkekete ne var ne yok alıyor.erkek yıkıma uğruyor.bütün mal varlığını kayıp ediyor.onuru haysiyeti kırılıyor.Karısına dostuyla kol kola görünce tokat atmaya hakkı yok.ömür boyu nafakaya mahkum oluyor.SİZCEDE BU VAHŞETLERİN SEBEBİ BUNLAR OLMASIN 5 22 Yanıtla ..: Seni hemen sikayet ediyorum. Bir cinayeti nasil hakli bulabilir, bir katile nasil hak verirsin? Bosanmis kadin, bunu kabul edip pesini birakacaksiniz. Demek sen de bu yoldasin. Aynisini yapabilirsin ve bu cinayeti onayliyorsun. Sucu ve suçluyu ovmek suctur bunu yaşayarak ogreneceksin. 6 10
  • ALİ: AZ ÖNCE BİR HABER DAHA VARDI YOL TARTIŞMASI KALBİNDEN BIÇAKLANMASI BUNLAR CAYDIRICI CEZA VERİLMELİ EN AZ 40 YIL HERGÜN BU OLAYLAR OLUYOR 22 1 Yanıtla
  • Akrabası: Ah be ablam sen dünyalar iyisi bir insandın. Sana hiç yakışmadı ölmek. Devlet bu katili boşuna beslemesin. Tez kellesi vurula 22 0 Yanıtla Fatihkaradaş: Çok üzücü 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement