Eski Fenerbahçeli Alex, Brezilya'ya Gelen Beşiktaşlı Yöneticilere Oyuncu Tavsiye Etti - Son Dakika
Spor

Eski Fenerbahçeli Alex, Brezilya'ya Gelen Beşiktaşlı Yöneticilere Oyuncu Tavsiye Etti

Fenerbahçeli eski futbolcu Alex de Souza, Brezilya'ya oyuncu izlemeye gelen Beşiktaşlı yöneticilerle görüştü, oyuncu tavsiye etti.

08.10.2017 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Brezilya'da oyuncu izleyen Beşiktaş'ta Başkanı Fikret Orman ve yönetici Metin Albayrak'a Fenerbahçeli eski futbolcu Alex de Souza'nın kısa süreliğine eşlik ettiği öğrenildi. Beşiktaş ekibini iyi şekilde ağırladığı belirtilen Alex'in, Brezilya'da yetenek avına çıkan Orman ile Albayrak'a tanıdığı isimlerden bahsettiği ifade edildi.

Efsane futbolcunun Beşiktaş ve Şenol Güneş hakkında da övgü dolu sözler sarf ettiği aktarıldı.

"ARTIK SİZİ DÜNYA TANIYOR"

Habertürk'de yer alan habere göre Beşiktaş'ı yere göğe sığdıramayan Alex de Souza, "Beşiktaş özellikle son 2 yıldır Avrupa'da gösterdiği performansla adından çok söz ettirdi. Artık sizi tüm dünya tanıyor. Beşiktaş çok dikkat edilmesi gereken rakip olarak gösteriliyor. Bu, Türk futbolu adına önemli bir gelişme. Son 2 sezon şampiyon olmak da büyük başarı. Şenol hoca hakikaten farklı bir teknik adam. Oyuncunun ruh halinden anlayan, nasıl verim alacağını bilen bir yapısı var. Onun da takımın başında oluşu fark yaratıyor" dedi.

Bu sözlerin Fikret Orman ile Metin Albayrak'ı oldukça memnun ettiği ve ikilinin misafirperverliği ve yardımları nedeniyle Alex'e özel olarak teşekkür ettiği belirtildi.

Eski Fenerbahçeli Alex, Brezilya\'ya Gelen Beşiktaşlı Yöneticilere Oyuncu Tavsiye Etti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Eski Fenerbahçeli Alex, Brezilya'ya Gelen Beşiktaşlı Yöneticilere Oyuncu Tavsiye Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement