Eski Futbolcular Hükümlü ve Tutuklularla Maç Yaptı - Son Dakika
Spor

Eski Futbolcular Hükümlü ve Tutuklularla Maç Yaptı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen "Futbolun Efsaneleri Genç Hükümlülerle Buluşuyor" projesinin 6. programı Manisa'da gerçekleştirildi.

08.11.2017 18:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen "Futbolun Efsaneleri Genç Hükümlülerle Buluşuyor" projesinin 6. programı Manisa'da gerçekleştirildi.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Manisa T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda 160 hükümlü ve tutuklu gencin katılımıyla düzenlenen etkinlikte eski futbolcular Ali Gültiken, Semih Yuvakuran, Hasan Şaş, Hami Mandıralı ve Oğuz Çetin'in genç tutuklu ve hükümlülerle maç yaptığı belirtildi. Müsabakanın 7-7 eşitlikle tamamlandığı bildirildi.

Eski futbolcuların katılımıyla ayrıca bir panel düzenlendiği, Avrasya Aşıklar Derneği Başkanı Aşık Zeki Erdali'nin bir müzik dinletisi sunduğu belirtildi.

Genç hükümlülerle buluşmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu kaydeden Hasan Şaş, topluma mal olmuş insanların bu tür sosyal sorumluluk projelerinde yer alması gerektiğini vurguladı.

Böyle bir projede yer almaktan dolayı mutlu olduğunu bildiren Oğuz Çetin, sahada zorlu bir mücadele yaşadıklarını ancak berabere bitirmeyi başardıklarını söyledi.

Yenmek veya yenilmenin önemli olmadığını ifade eden Hami Mandıralı ise projeye severek destek verdiklerini belirtti.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer de eski futbolculara projede yer aldıkları için teşekkür etti.

Daha önce Trabzon, Eskişehir, Şanlıurfa, Gaziantep, Van'da gerçekleştirilen proje, 16 Kasım'da Bursa, 23 Kasım'da Bolu, 30 Kasım'da Kahramanmaraş ve 14 Aralık'ta Ankara'da devam edecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Eski Futbolcular Hükümlü ve Tutuklularla Maç Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement