Eski Galatasaraylı Badou Ndiaye, Fatih Karagümrük'e transfer oldu - Son Dakika
Spor

Eski Galatasaraylı Badou Ndiaye, Fatih Karagümrük'e transfer oldu

Bir dönem ülkemizde Trabzonspor ve Galatasaray formaları da giyen Senegalli futbolcu Badou Ndiaye, ligin yeni takımı Fatih Karagümrük ile sözleşme imzaladı.

28.09.2020 18:46  Güncelleme: 19:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezona fırtına gibi başlayan ve 3 maçta 7 puan toplayan Süper Lig'in yeni ekibi Fatih Karagümrük, transferde de hız kesmiyor.

İstanbul ekibi, daha önce Süper Lig'de Galatasaray ve Trabzonspor formaları da giyen Senegalli orta saha oyuncusu Badou Ndiaye'yi renklerine bağladı. Sözleşme detaylarıyla ilgili olarak kulüpten bir açıklama yapılmadı.

GEÇEN SEZON TRABZONSPOR'DAYDI

2017 yılında Galatasaray'a transfer olan Ndiaye, sarı kırmızılılardan 16 milyon euro karşılığında Stoke City'ye dahil oldu. Senegalli futbolcu, geçen sezonun ikinci yarısında ise Trabzonspor forması giydi. Bordo mavili ekiple 17 maça çıkan Badou Ndiaye, 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Eski Galatasaraylı Badou Ndiaye, Fatih Karagümrük\'e transfer oldu

Son Dakika Spor Eski Galatasaraylı Badou Ndiaye, Fatih Karagümrük'e transfer oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • m.bekar: Bu sene Fatih Karagümrük,Başakşehirin yaptığını yapacak gibi,seyircisiz takımlar nereden bulurlar bu paraları çok ilginç,bu işler karanlık işler gibi gözüküyor uzaktan,evet bu yılın proje takımı gibi.... 12 10 Yanıtla Ali sert : Pandemi yasakları kalksın. Karagümrük seyircisi 70.000 kişilik olimpiyat stadını doldurayım mı doldurmuyormu o zaman görürsün.Bilmediğin tanımadığın takımlar hakkında yorum yapma kardeşim. Sen kısa donla dolaşırken Karagümrük Türkiyenin en büyük takımlarından biriydi ve en çok taraftarı olan da takımlarından biri buna emin ol.Eski bir efsane bir takımdır Karagümrük 0 0 Karagumruk: Karagumrugun seyircisi var basaksehir gibi degil 0 0
  • Gargi: Önemli oyuncu 11 1 Yanıtla
  • Bora gs : Ula halen galatasarayin eski oyuncusu diyor ya kardeşim oo trabzonun eski oyuncusu 1 0 Yanıtla
  • Mikadu: Adamlar alıyor ligde kalmazsa işleri zor... 0 0 Yanıtla
  • Sadece yorum: Niye eski galatasaraylı en son trabzonda oynadı eski trabzonlu yazmak zormu. 0 0 Yanıtla
  • MAKARON: İYİ TRANSFER BAŞAKŞEHİR GİBİ OLACAK.. 0 0 Yanıtla
  • Fb: Bu kadar parayı nerden alır ki enteresan bi durum aldıkları oyuncular verdikleri para nedir sahibi varmı yoksa reklam Yok sponsor ne kadar verlr ki ikinci bir başakşehir olayı gibi 0 0 Yanıtla

Advertisement