Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, 'Karargah Rahatsız' Haberine Yorum Yapmadı - Son Dakika
Güncel

Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, 'Karargah Rahatsız' Haberine Yorum Yapmadı

Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, \'Karargah Rahatsız\' Haberine Yorum Yapmadı

Emekli Genel Kurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, ’Genelkurmay rahatsız’ haberiyle ilgili yorum yapmadı.

03.03.2017 19:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emekli Genel Kurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, 'Genelkurmay rahatsız' haberiyle ilgili yorum yapmadı.

Başbuğ, Isparta Belediyesi tarafından düzenlenen Kitap fuarına katıldı. Gökkubbe Fuar Alanı'nda düzenlenen fuara, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile gelen Başbuğ, imza günü düzenledi. Başbuğ'un imza standının önünde uzun kuyruk oluştu.

Burada gazetecilere açıklamada bulunan Başbuğ, "Isparta'da kitap fuarı ilk kez düzenleniyor. Sayın Başkanıma da teşekkür ediyorum. Çünkü kitap önemli. Kitap fuarları bilgi için önem arzediyor. Çok başarılı bir fuar olacağı kesin. İlk gün olmasına rağmen şu anda gördüğümüz tablo, bu kitap fuarının çok başarılı olacağını gösteriyor. Tabii üniversite var. Genç bir kitle var. Isparta'da bunun ilk olması açısından ben de gurur duyuyorum. Çünkü kitap insanların hayatının bir parçası olmalı. Türkiye'de son yıllarda özellikle kitap okuma oranının arttığını görüyoruz. Ben kitap fuarları ve üniversitelerden aldığım davetlere mutlaka katılıyorum. Çünkü kitap fuarında insanlarımızla karşılaşıyoruz. Çok kısa süreli de olsa bir iletişim olanağı oluyor. Bunun için çok önemsiyorum. Gençlerle bir araya geliyoruz" dedi.

Başbuğ, ülke gündemini meşgul eden 'Karargah Rahatsız' haberiyle ilgili soruları yanıtsız bıraktı. Başbuğ, "Gündeme girmeyin. Gündemlere sokmayın şimdi. Burada kitap var. Yorumum yok" dedi. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, 'Karargah Rahatsız' Haberine Yorum Yapmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement