Eski hakem Deniz Ateş Bitnel hakem yumrukladı - Son Dakika
Spor

Eski hakem Deniz Ateş Bitnel hakem yumrukladı

2016 yılında oynanan Trabzonspor-Galatasaray maçında çok kötü bir performans sergileyen ve FIFA kokartı elinden alınan Deniz Ateş Bitnel, Masterlar maçında sahaya oyuncu olarak çıktı. Bitnel, kararını beğenmediği meslektaşı Mehmet Ağaçlı'yı sahada yumrukladı.

14.11.2019 09:48  Güncelleme: 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2016 yılında oynanan Trabzonspor- Galatasaray maçında çıkardığı kırmızı kartlar sonrası FIFA kokartı elinden alınan ve Salih Dursun'un kendisine gösterdiği kırmızı kart ile gündeme oturan Deniz Ateş Bitnel, yeni bir skandala daha imza attı.

Bitnel oyuncu olarak yer aldığı maçta hakemin kararlarını beğenmeyince meslektaşına saldırdı. Bitnel, 11 Kasım'da Maltepe 1923 ile Golden Masterlar arasında Cevizli Futbol Stadyumu'nda oynanan karşılamanın 51. dakikasında kararına tepki gösterdiği hakem Mehmet Ağaçlı'yı yumrukla yere düşürdü.

HAKARET VE SALDIRIDAN SUÇ DUYURUSU

Ağaçlı'nın avukatı Özgür Şimşek, Deniz Ateş Bitnel hakkında saldırı ve hakaret iddiasıyla savcılığa şikâyet dilekçesi verdi. Dilekçede Bitnel'in Ağaçlı'ya yaklaşık 15 dakika boyunca küfür ettiği iddiası da yer aldı.

2016'daki Trabzonspor-Galatasaray maçını yönettikten sonra uzun süre maç alamayan, bu süreçten sonra B klasman hakemi olarak görevlendirilen ve ardından da lisansı askıya alınan Bitnel, il hakemliğine düşürülmüştü.

Eski hakem Deniz Ateş Bitnel hakem yumrukladı

Son Dakika Spor Eski hakem Deniz Ateş Bitnel hakem yumrukladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Futbol: Trabzonspor - Galatasaray maçını Kötu yönetmedi. Verdiği 4 kırmızı kartın 3ü doğruydu. Sırf bazılarını susturmak için iyi ve cesaretli bir hakemi harcadılar. 6 8 Yanıtla
  • .: İl hakemliği ve o liglere boşuna para gidiyor 5 2 Yanıtla
  • :(): iyi boş yapıyonuz ha o kırmızı kartların çıkmasının sebebi zaten verdiği kararlardı umut orda kendisini yere atıyor.ona sebep cıktı kırmızı kartlar kötüsün bitnel bu arada yukarıda arkadaşın galatasayrlı oldugu cok belli 1 2 Yanıtla
  • Rademellim BALCAO: gs yi kollamak adına gitti koca hakem.gerçekten gs bu hakemleri nasıl ayarlıyor 0 1 Yanıtla
  • ÖZLEMMMM DOĞRUU DELİK: İYİ HAKEMDİ BU YAAAAA....DOĞRUYA DOĞRU EĞRİYE EĞRİ ŞİMDİİİ....ÖYLE DEĞİL Mİ PARENTEZ İŞARETLİ ARKADAŞIM...:))) 1 0 Yanıtla
  • ...: Dazırtttt 0 0 Yanıtla
  • ÖZLEM DELİKK: radamellll 0 0 Yanıtla
  • ÖZLEM DELİKK: dazırttt 0 0 Yanıtla

Advertisement