Eski İtalya Başbakanı Berlusconi Covid-19'a yakalandı - Son Dakika
Güncel

Eski İtalya Başbakanı Berlusconi Covid-19'a yakalandı

- Eski İtalya Başbakanı Berlusconi Covid-19'a yakalandı Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'nin yeni tip korona virüs (Covid-19) testi pozitif çıktı.

02.09.2020 20:33  Güncelleme: 19:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Eski İtalya Başbakanı Berlusconi Covid-19'a yakalandı

ROMA - Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'nin yeni tip korona virüs (Covid-19) testi pozitif çıktı.

Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, yeni tip korona virüse (Covid-19) yakalandı. Berlusconi'nin özel doktoru Alberto Zangrillo yaptığı açıklamada, 83 yaşındaki politikacının Covid-19 testinin pozitif çıktığını bildirdi. Doktor Zangrillo, Berlusconi'nin semptom göstermediğini ve evinde 14 gün karantinada kalacağını belirtti.

En son 2008-2011 yılları arasında Başbakanlık görevini yürüten Berlusconi'ye yaz aylarını geçirdiği Sardunya Adası dönüşünde kontrol amaçlı test uygulandığı ifade edildi. Berlusconi, İtalya'da 20-21 Eylül'de yapılacak referandum ve yerel yönetim seçimleri için çalışmalarını Arcore'deki evinden yürütecek.

Öte yandan İtalya'da korona virüs salgını nedeniyle uygulanan karantina sürecinde en az vakanın tespit edildiği Sardunya Adası, Ağustos ayında ülkenin virüs yayılım merkezine dönüşmüştü.

Eski İtalya Başbakanı Berlusconi Covid-19\'a yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eski İtalya Başbakanı Berlusconi Covid-19'a yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement