Eski Kedicik, Adnan Oktar'ın Cinsel Hayatını Anlattı: Çok Fazla Olmak İstiyor Ama Olamıyor - Son Dakika
Güncel

Eski Kedicik, Adnan Oktar'ın Cinsel Hayatını Anlattı: Çok Fazla Olmak İstiyor Ama Olamıyor

Adnan Oktar ve örgütünden 2017 yılında kaçan Ceylan Özgül, Oktar'ın cinsel hayatıyla ilgili canlı yayında "Cinsellikle ilgili işlerin içinde çok fazla olmak istiyor ama olamıyor" dedi.

16.07.2018 23:56  Güncelleme: 00:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adnan Oktar ve örgütünden 2017 yılında kaçan Ceylan Özgül, Oktar'ın cinsel hayatıyla ilgili canlı yayında çarpıcı açıklamalar yaptı. Özgül, "Cinsellikle ilgili işlerin içinde çok fazla olmak istiyor ama olamıyor. Bu nedenle de farklı yöntemler kullanıyor diye anlıyorum" ifadelerini kullandı.

"CİNSELLİKLE İLGİLİ İŞLERİN İÇİNDE ÇOK FAZLA OLMAK İSTİYOR"

Ceylan Özgül, "Son zamanlardaki videolarında da göründüğü gibi ciddi bir sağlık sorunu var. Cinsel hayatına şahit olmadım. Adnan Oktar, cinsellikle ilgili işlerin içinde çok fazla olmak istiyor ama olamıyor. Bu nedenle de farklı yöntemler kullanıyor diye anlıyorum" açıklaması yaptı.

Eski Kedicik, Adnan Oktar'ın Cinsel Hayatını Anlattı: Çok Fazla Olmak İstiyor Ama Olamıyor

"MÜRİDLERİ İLE ÇOK İLGİLENİYOR"

Özgül, "Müridleri ile çok ilgileniyor, olmayı çok istiyor ama olamıyor da. Benim sömürülmem cinsel değil beyin yoluyla oldu" diye konuştu.

Eski Kedicik, Adnan Oktar'ın Cinsel Hayatını Anlattı: Çok Fazla Olmak İstiyor Ama Olamıyor
Eski Kedicik, Adnan Oktar\'ın Cinsel Hayatını Anlattı: Çok Fazla Olmak İstiyor Ama Olamıyor

Son Dakika Güncel Eski Kedicik, Adnan Oktar'ın Cinsel Hayatını Anlattı: Çok Fazla Olmak İstiyor Ama Olamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adana'da Cinayet Zanlıları Tutuklandı
    09:50 Adana'da Cinayet Zanlıları Tutuklandı

    Adana'da bir kişinin öldürülmesi olayında, cinayeti işledikten sonra ihbarda bulunan ve olay yerine gelen iki şüpheli tutuklandı. Şahısların, cinayetin ardından tabancayı alarak kaçtığı belirtildi. Ölen kişinin ve şüphelilerin suç kayıtları da ortaya çıktı.

  • Boyabat Kaymakamlığı, şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği düzenledi
    09:50 Boyabat Kaymakamlığı, şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği düzenledi

    Boyabat Kaymakamlığı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü kapsamında şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınlarına iftar yemeği verdi. Kaymakam Enver Yılmaz, katılımcılara teşekkür ederek, şehitleri ve gazileri rahmet ve minnetle anıldığını belirtti. Programa, Belediye Başkanı Hüseyin Coşar, Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Akın, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Çağrı Alperen ve diğer ilçe yetkilileri katıldı.

  • Aydın'da İl Jandarma Komutanlığı tarafından aranan 38 şahıs yakalandı
    09:49 Aydın'da İl Jandarma Komutanlığı tarafından aranan 38 şahıs yakalandı

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından aranan şahıslara yönelik iki günde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda 38 şahıs yakalandı. Operasyonlarda hırsızlık, uyuşturucu, yağma, resmi belgede sahtecilik, cinsel istismar ve fuhuş gibi suçlardan aranan şahıslar bulundu.

  • Eskişehir'de öldürülen genç kızın babası sergi açtı
    09:49 Eskişehir'de öldürülen genç kızın babası sergi açtı

    Eskişehir'de erkek arkadaşı tarafından öldürülen Ayşenur Çolakoğlu'nun babası, kızının hayallerini gerçekleştirmek ve kadın cinayetlerine dikkat çekmek amacıyla resim sergisi açtı. Sergide, baba ve kursiyerlerin Ayşenur Çolakoğlu anısına yaptığı 35 parça eser yer alıyor.

  • Edirne'de Son Bir Haftada 105 Aranan Şüpheli Yakalandı
    09:49 Edirne'de Son Bir Haftada 105 Aranan Şüpheli Yakalandı

    Edirne Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri son bir haftada çeşitli suçlardan aranan 105 şüpheliyi yakaladı.

  • Bursa'da Temizlik Görevlisi Sokak Köpeğini Temizledi
    09:48 Bursa'da Temizlik Görevlisi Sokak Köpeğini Temizledi

    Bursa'da bir temizlik görevlisi, yanına gelen sokak köpeğinin sırtını elindeki süpürge ile temizledi. Yüz gülümseten anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

  • Tekirdağ'da Uyuşturucu Ticareti Yapan 11 Şüpheli Gözaltına Alındı
    09:47 Tekirdağ'da Uyuşturucu Ticareti Yapan 11 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Tekirdağ'ın Süleymanpaşa, Çorlu, Kapaklı ve Saray ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 11 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda 530 sentetik ecza hap ve bir miktar esrar ele geçirildi. Şüphelilerin polisteki işlemleri devam ediyor.

  • Aydın'da uyuşturucu operasyonunda 118 şüpheli yakalandı
    09:46 Aydın'da uyuşturucu operasyonunda 118 şüpheli yakalandı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonlar sonucunda uyuşturucu suçundan 118 şüpheli şahıs yakalanarak haklarında adli işlem yapıldı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı'nın uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmaları devam ediyor.

  • Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşlarla iftarda buluştu
    09:45 Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşlarla iftarda buluştu

    Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenen iftarda vatandaşlarla bir araya geldi. Efeler'de Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenen iftara 5 binden fazla Aydınlı katıldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi, diğer ilçelerde de iftar sofraları kurdu.


Advertisement