Eski "Kedicik" Ceylan Özgül'den Canlı Yayında Örgütle İlgili İnanılmaz Açıklamalar! - Son Dakika
Güncel

Eski "Kedicik" Ceylan Özgül'den Canlı Yayında Örgütle İlgili İnanılmaz Açıklamalar!

Adnan Oktar örgütünden kaçan Ceylan Özgül, canlı yayında "Herkes teker teker din kullanılarak ve hile ile oraya çekilir. Bir kişi hedef oluyor. Bir kızı hedef aldığını görüyorsunuz" diyerek, örgütün iç yüzüyle ilgili bilinmeyenleri anlattı.

16.07.2018 22:05  Güncelleme: 00:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adnan Oktar ve örgütünden 2017 yılında kaçan Ceylan Özgül, canlı yayında soruları yanıtladı. Özgül, "Buradaki herkes teker teker din kullanılarak ve hile ile oraya çekilir. Bir kişi hedef oluyor. Bir kızı hedef aldığını görüyorsunuz" ifadelerini kullandı.

"DİN VE HİLE İLE ORAYA ÇEKİLİYORLAR"

Ceylan Özgül, "Ben 2006-2007'de girdim. Okullarda insanların toplu halde davet edildiği yapı benim zamanımda yoktu. 99 operasyonundan sonra kendisi tamamen yer altına girmişti, kendisi ile ilgili hiçbir şey yoktu. Onunla ilgili internete yazdığımda bazı şeyler görüyordum. İftira deniyordu ben de ne yazık ki inanıyordum. Buradaki herkes teker teker dini kullanarak ve hile ile oraya çekilir. Bir kişi hedef oluyor. Bir kızı hedef aldığını görüyorsunuz" dedi.

Eski

"ÇOK FAZLA KANDIRMA VE HİLE VAR"

Ceylan Özgül, "Çok fazla strateji var. İnsan kazandırılma yöntemleri... o hile çok büyük" diye konuştu.

Eski

"AİLEM BENİ KURTARMAK İÇİN ÇOK UĞRAŞTI"

Her şeyinizi kontrol ediyorlar. Telefonunuzda, bilgisayarınızda takip programları var. Dışarı tek başınıza çıkmıyorsunuz zaten. Örgüt ne derse onu yapmak zorundasınız. Benim ailem ile bağlantım yoktu. Özellikle ilk yıllarda babam, ailem çok fazla faaliyet gösterdi. Ailemin bana ulaşacakları bir imkanı yoktu. Ben örgütteyken annem vefat etti, haber göndermişler "Ceylan gelmek istemiyor" demiş örgüt. Halbuki benim haberim bile yoktu.

Eski

NEDEN HERKES BİRBİRİNE BENZİYOR?

Aslında prototip diye bir şey yok. 110-150'ye kadar kadın sayabilirsek, ekran önüne çıkartılanları çok az sayıda. Çeşitli "Photoshop" ve programlar ile kendilerini daha değişik gösteriyorlar. Yayınlarda da çok değişik bir makyaj uygulanıyor. Zaten ilk bakışta birbirlerine benzer olarak görünüyor. Fakat bu benziyor gibi görünenler de bir elin parmaklarını geçmez. Örgütte yaşı ileri olan da çok fazla insan var. Onların da aralarında bu "Kedicik" kadar masum bir dünya yok yani. Orada da iki silahla gezen çok fazla kişi var. Kedicik değil hepsi.

Eski

"ADNAN OKTAR'IN KALDIĞI MERKEZ EVDE KALIYORDUM"

Çok fazla örgüt evi var. Sayısını bilmiyorum. Ama bunlar grup evleri. Ben 10 yıl aynı evde kaldım. Kaçmadan önce birkaç ayda bir ev değiştirdim. Ben Adnan Oktar'ın kaldığı merkez evde kalıyordum. Adnan Oktar'ın hangi işine yarayacağına göre belirleniyordu. Adnan Oktar'ın birinci derecede işine yarayacak, örgütün bu ideolojik faaliyetlerinde görev yapabilecek insanları daha çok yakında tutuyor. Herkese hücre hücre bir görev veriyor. Herkes farklı bir hücrede, evde kalıyor. Ev değiştirme de insanları oyalama taktiği.

Eski

CİNSEL İSTİSMAR İDDİALARI

Örgütte farklı farklı gruplar var. Bu gruplardan ikisi örgüte bu şekilde kazandırılmış genç kızlarımızdan oluşuyor. Bu cinsel istismar, bu köleleştirme yöntemi örgütün kullandığı. Şantaj, tehdit, onların videolarının kasetlere çekilmesi. Biz de örgütteyken duyuyorduk. Size her türlü bilgi açıklanmıyor. Sizin bilmemeniz gereken, bilseniz sizi etkileyecek bilgiler açıklanmıyor. Duysanız bile "Yok canım bunlar iftira" deniyor. Bu adam da kendini mehdi ilan ediyor. Dışarıdan birisi onu mehdi kabul etmediğinde mehdiliğe savaş açmış oluyor, kafir oluyor. Siz bunu çok fazla sorgulayamıyorsunuz. Çok da gizli kalmıyor aslında. Zaman içerisinde anlıyorsunuz zaten.

Eski


ADNAN OKTAR'IN CİNSEL HAYATI

Özgül, "Son zamanlardaki videolarında da göründüğü gibi ciddi bir sağlık sorunu var. Cinsel hayatına şahit olmadım. Adnan Oktar cinsellikle ilgili işlerin içinde çok fazla olmak istiyor ama olamıyor. Bu nedenle de farklı yöntemler kullanıyor diye anlıyorum. Müridleri ile. Çok ilgileniyor, olmayı çok istiyor ama olamıyor da. Benim sömürülmem cinsel değil beyin yoluyla oldu" dedi.

Eski
Eski
Eski "Kedicik" Ceylan Özgül\'den Canlı Yayında Örgütle İlgili İnanılmaz Açıklamalar!

Son Dakika Güncel Eski 'Kedicik' Ceylan Özgül'den Canlı Yayında Örgütle İlgili İnanılmaz Açıklamalar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Buldan Belediye Başkanı, Düğün Salonu ve Parkın Kirasını İptal Etti
    09:27 Buldan Belediye Başkanı, Düğün Salonu ve Parkın Kirasını İptal Etti

    Buldan Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak, 31 Mart Yerel Seçimlerine kısa bir süre kala pazarlık usulü ile kiralanan Belediye Düğün Salonu ile Alparslan Türkeş Parkı'nın sözleşmesini kamu zararı oluştuğu gerekçesiyle iptal etti.

  • Hatay'da depremzedeler yeni konutlarında yaşamaya başladı
    09:26 Hatay'da depremzedeler yeni konutlarında yaşamaya başladı

    Hatay'ın Payas ilçesinde yapılan TOKİ konutlarına taşınan depremzedeler, yeni evlerinde yaşamanın heyecanını yaşıyor. Abik ailesi, yeni yuvalarında kurban keserek ailelerini ağırladı. Depremzedeler, devlet ve milletin yardımlarından dolayı teşekkürlerini dile getirdi.

  • Mersin'de toplu taşıma hizmetlerinde kalite ve güvenlik ön planda
    09:23 Mersin'de toplu taşıma hizmetlerinde kalite ve güvenlik ön planda

    Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, yaz sezonunda yapılacak çalışmalar için toplu taşıma kooperatifleriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, toplu taşıma hizmetlerinde kalite ve güvenliği artırmak için yapılacak düzenlemeler ve önlemler konuşuldu. Vatandaşların memnuniyetini artırmak için geri bildirim mekanizmaları oluşturulması ve sürücülerin eğitimine odaklanılması kararlaştırıldı.

  • Yüksekova'da 5 metreyi bulan karda yol açma çalışmaları sürüyor
    09:20 Yüksekova'da 5 metreyi bulan karda yol açma çalışmaları sürüyor

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde nisan ayına rağmen Doski Vadisi'nde yer alan Bostancık köyüne önceden inen çığdan dolayı 5 metreyi bulan karda yol açma çalışması yapılmaktadır. Hakkari İl Özel İdaresi ve Yüksekova İlçe Özel İdare Müdürlüğü ekipleri, Bostancık köyünün yolunda çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Kepçe boyunu aşan karda ilerlemekte güçlük çeken ekipler, çığ tehlikesine rağmen gece gündüz çalışmalarına devam etmektedir.

  • FETÖ'den aranan firari emniyet müdürü hücre evine yaptığı gizli geçitten kaçarken yakalandı
    09:19 FETÖ'den aranan firari emniyet müdürü hücre evine yaptığı gizli geçitten kaçarken yakalandı

    Kayseri'de terör örgütü FETÖ'den aranan firari emniyet müdürü, hücre evine yaptığı gizli geçitten kaçarken yakalandı. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, firari emniyet müdürünün hücre evinde saklandığını tespit ederek operasyon düzenledi. Şüpheli, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

  • Edirne'de Yayaya Çarpan Motosiklet Kazası
    09:18 Edirne'de Yayaya Çarpan Motosiklet Kazası

    Edirne'de Atatürk Bulvarı'nda meydana gelen kazada, yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya çarpan motosikletin sürücüsü ve yaya yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı. Kazanın güvenlik kamerası tarafından kaydedildiği belirtildi.

  • Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu Depremin Merkez Üssüne Gitti
    09:16 Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu Depremin Merkez Üssüne Gitti

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremlerin ardından Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu depremin merkez üssüne gelerek incelemelerde bulundu. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yazıcıoğlu, 'Durum tespit çalışmaları devam ediyor' dedi.


Advertisement