Eski kız arkadaşının ikinci kattan düşmesine neden olduğu öne sürülen sanık hakim karşısına çıktı - Son Dakika
Güncel

Eski kız arkadaşının ikinci kattan düşmesine neden olduğu öne sürülen sanık hakim karşısına çıktı

Antalya'da eski kız arkadaşının ikinci kattan otomobilin üzerine düşerek yaralanmasına neden olduğu öne sürülen sanığın yargılanmasına başlandı.

03.09.2021 17:32  Güncelleme: 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da eski kız arkadaşının ikinci kattan otomobilin üzerine düşerek yaralanmasına neden olduğu öne sürülen sanığın yargılanmasına başlandı.

Antalya 30. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık A.S.D, Kovid-19 tedbirleri kapsamında Görüntü ve Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı. Müşteki Safiye Nur G. ve taraf avukatları da duruşma salonunda hazır bulundu.

Sanık A.S.D, savunmasında, üzerine atılı suçlamaları kabul etmediğini söyledi.

Müştekinin, ondan ayrılmak istediği için kendisini polise şikayette bulunmakla tehdit ettiğini, sükrekli şantaj uygulayarak kendisinden para aldığını öne süren A.S.D, Safiye Nur G'nin olay günü bilinçli şekilde pencereden atladığını savundu.

Kendisi aşağıya geldiğinde müştekinin aracın üzerinden indiğini anlatan A.S.D, müştekiye karşı şiddet uygulamadığını aksine kendisinin buna maruz kaldığını iddia etti. A.S.D, Safiye Nur G'den şikayetçi olduğunu belirtti.

Müşteki Safiye Nur G. ise ayrılmak istediği sanığın tehdit ve şiddetine maruz kaldığını öne sürdü.

Olay günü de sanığın kendisine şiddet uyguladığını savunan Safiye Nur G, sanığın kendisini iterek pencereden attığını iddia etti. Safiye Nur G, "Aşağıdaki aracın üzerine vücudumun sol yanının üzerine düştüm. Daha sonra buradan kendim indim. Daha sonra A.S.D. yanıma gelerek beni içeriye sokmaya çalıştı. Bu sırada ayağı kayarak kafasını merdivene çarptı, ben şiddet falan uygulamadım." ifadelerini kullandı.

Mahkeme, tanık ifadelerinin ardından sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.

Önce Çocuklar ve Kadınlar Derneği Başkanı ve müşteki avukatı Müjde Tozbey, duruşma sonrası gazetecilere, hakkında kasten yaralama suçundan iddianame hazırlanan sanığın, "kasten öldürmeye teşebbüs" kapsamında yargılanmasını istediklerini söyledi.

Muratpaşa ilçesi Konuksever Mahallesi'nde 22 Mart'ta hemşire Safiye Nur G. (24) ile eski erkek arkadaşı A.S.D. (32) arasında tartışma çıkmış, bu sırada ikinci kattan otomobilin üzerine düşen kadın, vücudundaki kırıklar nedeniyle uzun süre hastanede tedavi görmüştü.

Eski kız arkadaşının ikinci kattan düşmesine neden olduğu öne sürülen sanık hakim karşısına çıktı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eski kız arkadaşının ikinci kattan düşmesine neden olduğu öne sürülen sanık hakim karşısına çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.

  • İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
    05:28 İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyerek bitişiğindeki binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda tekstil atölyesi kullanılamaz hale gelirken, binada da hasar meydana geldi.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.


Advertisement