Soyguncu kılığına girip eski sevgilisine ateş açtı! - Son Dakika
Dünya

Soyguncu kılığına girip eski sevgilisine ateş açtı!

Brezilya'da bir adam, eski kız arkadaşının çalıştığı işyerini soyguncu kılığına girip bastı. Kasadaki tüm parayı vermesine rağmen soyguncu eski sevgilisinin yüzüne silahla ateş açtı. Ağır yaralanan kız hastaneye kaldırılırken, polis kısa sürede soyguncuyu yakaladı.

28.11.2019 21:11  Güncelleme: 21:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 yaşındaki Renata Ranyelle Almeida, çalıştığı iş yerinde kasa arkasında durduğu sırada iş yerine gelen maskeli ve silahlı biri kendisinden kasadaki paraları vermesini istedi. Parayı vermesine rağmen soyguncu Renate'nin yüzüne ateş açtı. Olaydan sonra ağır yaralanan Renata, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, yaptığı kısa çalışma sonrası yakalanan soyguncunun Renata'nın eski erkek arkadaşı olduğu ortaya çıktı.

GÖZALTINA ALINDI

Polis, Renate'nin soyguncu kılığına giren eski erkek arkadaşının söylediği şeyleri yapmasına rağmen erkek arkadaşının kendisine ateş ettiğini, bu nedenle erkek arkadaşının soygun için değil tamamen cinayet için iş yerini bastığı sonucuna vardıklarını söyledi. Renate'nin soyguncu kılığına giren erkek arkadaşı gözaltına alındı.

Soyguncu kılığına girip eski sevgilisine ateş açtı!

Son Dakika Dünya Soyguncu kılığına girip eski sevgilisine ateş açtı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement