Eski MHP Milletvekili Aydın Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Eski MHP Milletvekili Aydın Açıklaması

Eski MHP Milletvekili Koray Aydın, "Bizim günlük rüzgarlarla işimiz yok, biz kalıcı ve sürdürülebilir bir iktidar modelinden bahsediyoruz.

14.06.2016 23:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski MHP Milletvekili Koray Aydın, "Bizim günlük rüzgarlarla işimiz yok, biz kalıcı ve sürdürülebilir bir iktidar modelinden bahsediyoruz. Kalıcı bir iktidar için kurumsal yapımızı oluşturacağız, kurumsal kimliğimizi denetlenebilir bir yapıya dönüştüreceğiz." dedi.

Aydın, İzmir'de bir restoranda düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, TBMM'de partisinin, flu olarak gördüğünü nitelendirdiği partinin solunda oturduklarını ve bu durumun kabul edilemez olduğunu söyledi.

MHP'nin kendi geleneklerine geri dönmesi gerektiğini ifade eden Aydın, kardeşlik ve ülküdaşlık anlayışının yeniden oluşturulması gerektiğini belirtti.

Aydın, kurum ve kuruluşların gelenekleriyle yaşadığını anlatarak, "Gelenekleri var etmedikçe, onları bütünleştirici ve kaynaşmamızın merkezine koymadıkça, sağlam ve düzgün zemin elde etmekte de büyük sıkıntı çekeriz. Onun için Cenabı Allah eğer Milliyetçi Harekat Partisi'nin Genel Başkanlığını bana nasip ederse başta Erciyes Kurultayı olmak üzere bütün Türkmen şenliklerini yeniden ihya edeceğiz." dedi.

Partisinin gençlerine olan güvenini kaybettiğini aktaran Aydın, TBMM'de en yaşlı partinin ise MHP olduğunu söyledi.

Aydın, azim ve kararlılığın her zorluğu yeneceğini vurgulayarak, MHP'nin iktidar yoluna bu azim ve cesur yüreklilikle çıkması halinde Cenabı Hakkın yardım edeceğini belirtti.

Kendisine Genel Başkanlık fırsatının verilmesi durumunda ilk olarak kardeşlik ve ülküdaşlık hukukunu yeniden inşa edeceğini anlatan Aydın, parti içerisinde fitne, fesat ve dedikoduyu söküp atacaklarını ifade etti.

Aydın, seçilmesi durumunda parti tüzüğünü 3 ay içerisinde herkesin görev tanımının olduğu şekilde yeniden düzenleyeceklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"MHP'nin yapılacak olan o kurultay salonundan Milliyetçi Harekat Partililer biz de varız diye diye çıkacaklar. Onun için bunu iyi anlamak iyi kavramak, bunun çok iyi şekilde bilinmesi gerekiyor. Bizim günlük rüzgarlarla işimiz yok, biz kalıcı ve sürdürülebilir bir iktidar modelinde bahsediyoruz. Kalıcı bir iktidar için kurumsal yapımızı oluşturacağız, kurumsal kimliğimizi denetlenebilir bir yapıya dönüştüreceğiz, herkesin her yaptığının yanına kar kaldığı değil yanlış yapanın da yanına kar kaldığı değil, yanlış yapanın da tespit edilerek kayıt altına alındığı iyiyle kötünün ayrıt edilebildiği bir düzenden bir nizamdan bahsediyorum."

Partisinin yapacağı kurultayda destek isteyen Aydın, konuşmasının son bölümünde genel başkan seçilmesi durumunda yapacağı çalışmalardan bahsetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eski MHP Milletvekili Aydın Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement