Eski Milletvekili Arıcı Kalp Krizi Geçirdi (2) - Son Dakika
Güncel

Eski Milletvekili Arıcı Kalp Krizi Geçirdi (2)

Eski Milletvekili Arıcı Kalp Krizi Geçirdi (2)

ANJİYO OLDUAk Parti eski Antalya Milletvekili ve eski Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde anjiyo oldu.

08.11.2016 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANJİYO OLDU

Ak Parti eski Antalya Milletvekili ve eski Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde anjiyo oldu. Prof. Dr. Ömer Bayezid, tarafından saat 10.15'te ameliyathaneye alınan Abdurrahman Arıcı'ya anjiyo yapıldı. Arıcı'nın sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Prof. Dr. Bayezid, "Hastamızı gözetim altında tutuyoruz. Cerrahi müdahale gerektiren bir durum yok. Gün boyu damar kalp yoğun bakım ünitesinde tutacağız. Akşam saatlerinde normal servise alınacak. Genel sağlık durumu iyi" dedi.

Arıcı'nın eşi Kadriye Arıcı ise şunları söyledi:

" Marmaris'te tatildeydik. Dün sabah saatlerinde göğsünde bir basınç ve sıkışma olduğunu söyledi. 2 yıl önce de üç damarına stent takıldığı için çok telaşlandık. Hemen özel bir hastaneye yetiştirildi. Sağlık Bakanımız sayın Recep Akdağ'la temasa geçtik. Ambulans helikopterle dün saat 17.30 sıralarında ambulans helikopterlerle Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne getirildi. Gerekli müdahale yapıldı ve şu an durumu iyi."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Milletvekili Arıcı Kalp Krizi Geçirdi (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement