Eski Milletvekili ve Bakan Yardımcısı Arıcı'nın Sağlık Durumu - Son Dakika
Güncel

Eski Milletvekili ve Bakan Yardımcısı Arıcı'nın Sağlık Durumu

Kalp spazmı geçiren eski AK Parti Antalya Milletvekili ve eski Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı'nın sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

08.11.2016 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kalp spazmı geçiren eski AK Parti Antalya Milletvekili ve eski Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı'nın sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde rahatsızlanınca özel bir hastaneye kaldırılan ve burada yapılan ilk müdahalenin ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesine nakledilen Arıcı'nın yoğum bakım ünitesindeki tedavisi sürüyor.

Arıcı'nın kardeşi Adil Arıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ağabeyinin durumunun gayet iyi olduğunu ifade ederek, "Anjiyo oldu ve 4 saat kadar yoğun bakım ünitesinde kalacak, daha sonra normal servise çıkartacaklar. Doktorlar korkulacak her hangi bir durumun olmadığını söyledi." dedi.

Eski Milletvekili ve Bakan Yardımcısı Arıcı\'nın Sağlık Durumu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eski Milletvekili ve Bakan Yardımcısı Arıcı'nın Sağlık Durumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP Genel Başkanı Özel:
    21:04 CHP Genel Başkanı Özel: "Marmaris'te de Muğla'da da Rantiyecilere Geçit Vermeyeceğiz"

    Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla Marmaris’te halk buluşmasında konuştu, “Marmaris’i AKP’ye verip de Marmaris’in koylarını, varlıklarını, TÜRGEV, TÜGVA, Ensar’a kaptırmaya siz razı gelir misiniz? diye sordu. Muğla'da da 4 katı geçen bina olmadığını belirten Özel, "Eğer Muğla Büyükşehir’e AKP’nin adayı gelse, Muğla’da her yerde dikey mimarı, her yerinde rant söz konusu olacak. O yüzden Marmaris'te de Muğla’da da rantiyecilere geçit vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

  • Dicle Üniversitesi Öğrencileri Filistin'e İnsanlık Zinciriyle Protesto Yürüyüşü Düzenledi
    21:03 Dicle Üniversitesi Öğrencileri Filistin'e İnsanlık Zinciriyle Protesto Yürüyüşü Düzenledi

    Diyarbakır'da Dicle Üniversitesi (DÜ) öğrencileri, İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto etmek için 'Filistin'e İnsanlık Zinciri' sloganıyla yürüyüş düzenledi. Yürüyüş, üniversite yerleşkesinde öğrenci işleri önünden başlayıp öğrenci yaşam merkezi önünde sona erdi. Yapılan açıklamada, yürüyüşün Gazze'de yaşanan vahşete karşı bir ses çıkarmak amacıyla gerçekleştirildiği ve umudun ve vicdanın sesi olmak için diğer üniversitelere de ilham kaynağı olması umulduğu belirtildi. Yürüyüşün ardından DÜ Rektörlüğünün desteğiyle açık alanda 750 kişilik iftar programı düzenlendi.

  • Siirt'te muhtar adaylığı kavgası: 9 yaralı, 2 kişi yakalandı
    21:03 Siirt'te muhtar adaylığı kavgası: 9 yaralı, 2 kişi yakalandı

    Siirt'in Baykan ilçesinde muhtar adaylığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1'i polis memuru 9 kişi yaralandı. Olayın ardından firar eden şahıslar Batman'ın Kozluk ilçesinde yakalandı.

  • Rize'de cenazeden dönenleri taşıyan taksinin bariyerlere çarpması sonucu 4 kişi yaralandı
    21:01 Rize'de cenazeden dönenleri taşıyan taksinin bariyerlere çarpması sonucu 4 kişi yaralandı

    Rize'nin Uzunkaya mevkisinde O.S. idaresindeki bir taksi, Karadeniz Sahil Yolu'ndaki bariyerlere çarptı. Kazada, sürücü ve beraberindeki 3 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi. Taksinin içindekilerin, İyidere ilçesindeki bir cenazeden döndükleri belirtildi.

  • Fransa Başbakanı, başörtüsü darp iddiasıyla istifa eden okul müdürüne iftira davası açılacağını söyledi
    21:00 Fransa Başbakanı, başörtüsü darp iddiasıyla istifa eden okul müdürüne iftira davası açılacağını söyledi

    Fransa Başbakanı Gabriel Attal, başörtüsünü çıkarmadığı için okul müdürü tarafından darp edildiğini öne süren öğrenciye iftira davası açılacağını söyledi. Öğrenciden başörtüsünü çıkarmasını istediğini fakat darp etmediğini savunan müdür ise sosyal medyadaki ölüm tehditlerinin ardından istifa etti. Fransa’da İslamcıların okullara yönelik tehditleri, iki öğretmenin öldürülmesinin ardından ciddiye alınıyor.

  • Ordu'da bin 500 üniversite öğrencisi iftar sofrasında buluştu
    21:00 Ordu'da bin 500 üniversite öğrencisi iftar sofrasında buluştu

    Ordu İl Müftülüğü tarafından düzenlenen iftar programına yaklaşık bin 500 üniversite öğrencisi katıldı. Programda öğrencilere Osmanlı geleneği olan 'diş kiraları' dağıtıldı.

  • Rize'de cenaze dönüşü kaza: 4 yaralı
    20:59 Rize'de cenaze dönüşü kaza: 4 yaralı

    Rize'nin Derepazarı ilçesinde, cenazeden dönenleri taşıyan bir otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Başkentte yanan aracı söndürmek için seferber oldular
    20:59 Başkentte yanan aracı söndürmek için seferber oldular

    Ankara'nın Sincan ilçesinde seyir halindeki bir otomobil aniden alev aldı. Çevredeki vatandaşlar yangın söndürme tüpleri ile müdahale ederek aracı söndürdü. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın sonucu araç kullanılamaz hale geldi.


Advertisement