Eski Milli Futbolcu Tugay Kerimoğlu, 25 Yıllık Eşinden Boşandı - Son Dakika
Magazin

Eski Milli Futbolcu Tugay Kerimoğlu, 25 Yıllık Eşinden Boşandı

Eski milli futbolcu Tugay Kerimoğlu, 25 yıllık eşi Etkin Kerimoğlu'ndan 1,5 saat süren duruşma sonunda boşandı.

22.12.2017 16:55  Güncelleme: 21:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski milli futbolcu Tugay Kerimoğlu ile 25 yıllık eşi Etkin Kerimoğlu, İstanbul Aile Mahkemesinde görülen 1,5 saatlik duruşmanın ardından boşandı.

VELAYET ANNELERİNE VERİLDİ

Duruşma sonrası açıklama yapmak istemeyen taraflar ayrı ayrı adliyeden çıkış yaparken, çocukların velayeti anneye verildi.

DURUŞMA ÖNCESİ BİRBİRLERİYLE KONUŞTULAR

Spor dünyasının örnek gösterilen çiftlerinden eski milli futbolcu Tugay Kerimoğlu ile 25 yıllık eşi Etkin Kerimoğlu, geçtiğimiz günlerde boşanacaklarını açıklamışlardı. Avukatlarıyla davanın görüleceği İstanbul 9'uncu Aile Mahkemesi önünde bekleyen çiftin birbirleriyle konuşmamaları dikkat çekti.

1,5 SAAT SÜREN DURUŞMA SONRASI AYRILDILAR

Duruşma, avukatların talebi üzerine kapalı yapıldı. Yaklaşık 1,5 saat süren duruşmada, bir avukatın salona tapu evrakları götürdüğü görüldü. Duruşmada çiftin boşandıkları öğrenilirken, salondan ilk önce Tugay Kerimoğlu çıktı. Tugay Kerimoğlu, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapmadı.

ÇOCUKLARIN VELAYETİ ANNEYE VERİLDİ

Etkin Kerimoğlu ise duruşma salonu önünde bekleyen gazetecileri görünce görüntü vermemek için mahkemenin kaleminde bir süre bekledikten sonra adliyeden ayrıldı. Çocukların velayeti anneye verildi. Mal varlığının yarısı Etkin Kerimoğlu'na, diğer yarısı ise Tugay Kerimoğlu'na verilirken, çocukların okul masraflarını da babanın karşılamasına karar verildi.

Eski Milli Futbolcu Tugay Kerimoğlu, 25 Yıllık Eşinden Boşandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Eski Milli Futbolcu Tugay Kerimoğlu, 25 Yıllık Eşinden Boşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • TUNÇ06: Kadın için artık para ve tek yaşam ..Alırım tazminatı yaşarım .yasalarda kadın dan yana erkek bir hiç...Yuvayı dişi kuş yapar ama aynı zamanda yıkar da.Olan çocuklara oluyor .Türkiye de evlilik kurumları artık tehlikede evlen boşan . 8 3 Yanıtla
  • Tr61: Şeytanın ilk icraatı Havva ile Adem arasına girmek ve onların cennetten kovulup bir zaman ayrı düşmelerine sebeb olmasıdır. Bu kardeşlerimiz iyi düşünselerdi bu çocuklu yuvayı yıkmazlardı. 10 1 Yanıtla evet: şimdi şeytanin görevini görümceler ve kaynanalar devam ettiriyor. 2 2
  • Mrt: 25 yıl az değildir canlar 5 3 Yanıtla
  • Harbice: Oh ne güzel adam yıllarca çalışsın kazansi kadın yarısını alsın gitsin ne güzel adalet.acaba tam tersi olsa kadınlar verirmiydi. Bu mallarlada gidecek başka bir erkekle evlenip çatır çatır yiyip resmide sosyal medyadan paylaşacak 1 5 Yanıtla hadi ordan: iki evlat vermiş.yillarinı vermiş.kimbilir ne oldu bu hale geldi.kadın ayrilmayı kabul etmişse vardir bir bildiği. 3 5 Erdem bal: Bence hic ayrılmasalar iyi olurdu tabiki eşi magdurmu olacak tabiki mal payla?ımı olacak 1 0
  • taylan: tuugay kerimoğlu için paranın bir onemi yok cunku babası donemin en unlü muhahıtlerınden dir.. 2 2 Yanıtla
  • Selo : Hayat bu, buncayıl futbol oynadın biriktirdin gitti yarısı 0 3 Yanıtla
  • Sinan: Kardesler hayat musterek lutfen yorumlarken kendiinizi onlarin yerinekoyun bos laf karin doyurmaz 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement