Eski Sağlık Bakanı Akdağ, Ordu'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Eski Sağlık Bakanı Akdağ, Ordu'da İncelemelerde Bulundu

Eski Sağlık Bakanı Akdağ, Ordu\'da İncelemelerde Bulundu

AK Parti Erzurum Milletvekili, eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümetinin başarılı işlere imza attığını söyledi.

18.07.2013 19:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum Milletvekili, eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümetinin başarılı işlere imza attığını söyledi.

Eski Sağlık Bakanı Akdağ, kayınpederini ve kayınvalidesini ziyaret etmek için geldiği Ordu'da yapımı devam eden Ordu-Giresun Havalimanı ve Ordu Çevre yolu inşaatlarında incelemelerde bulundu. Akdağ, incelemelerin ardından yaptığı değerlendirmede, Ordu'da gördüklerinden bir kez daha mutlu olduğunu belirterek, "Havalimanı inşaatı iftihar edilecek bir şey. Türkiye'nin de bir ilki oluyor" dedi.

Ülke ekonomisinin iyi gittiğinin altını çizer Akdağ, "Hükümetimiz ve başbakanımız çok başarılı işlere imza attı ve atmaya da AK Parti olarak devam ediyoruz. Bunlar Türkiye'nin gelişmesiyle topyekun ilişkilerdir. Şöyle bir ifade var, 'Geri kalmışlık bir bütündür, parçalanamaz' bana göre kalkınma da bir bütündür, oda parçalanamaz. Ülkenin ekonomisi güçlü olacak ki, bu işler yapılsın. Bu işlere para lazım. Allah'a şükür, ekonomimiz çok iyi gidiyor. Onun yanında kararlı, işini iyi bilen bir lider ve onun hükümeti lazım. O da Türkiye'de var şükürler olsun. Ordu'nun eniştesi olarak, Ordu'dan geçerken bir iki saat içerisinde gördüklerim beni bir kez daha mutlu etti" ifadelerini kullandı.

İncelemelerde Ordu Valisi Kenan Çiftçi ve Vali Yardımcısı Ömer Adar da yer aldı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eski Sağlık Bakanı Akdağ, Ordu'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement