Eski Sevgililerin Köpek Davası Avukatlar Yüzünden Yarım Kaldı - Son Dakika
3.Sayfa

Eski Sevgililerin Köpek Davası Avukatlar Yüzünden Yarım Kaldı

Eskişehir'de ayrılan sevgililer besledikleri köpek yüzünden mahkemelik olmuştu. Görülen dava, avukatların karşılıklı münakaşası yüzünden ertelendi.

25.05.2018 13:35  Güncelleme: 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de ayrıldıktan sonra sahip oldukları köpeği paylaşamayan iki sevgilinin davası, avukatların karşılıklı münakaşası yüzünden ertelendi.

ÜNİVERSİTELİ, ESKİ SEVGİLİSİNE BESLEDİKLERİ KÖPEK İÇİN DAVA AÇTI

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Fakültesi öğrencisi Osman Orhan Baçaru, avukatı aracılığıyla köpeğini geri vermediğini öne sürdüğü eski kız arkadaşı Ezgi Bölükbaşı hakkında Eskişehir 3'üncü Asliye Hukuk Mahkemesi'nde dava açtı.

DAVAYA ESKİ KIZ ARKADAŞI KATILMADI

Görülen davanın ilk duruşmasında, davacı Osman Orhan Baçaru ile avukatlar hazır bulunurken, davalı taraf Ezgi Bölükbaşı'nın duruşmaya gelmemesi de dikkatlerden kaçmadı.

Eski Sevgililerin Köpek Davası Avukatlar Yüzünden Yarım Kaldı

"MARLEY, DERHAL MÜVEKKİLİME TESLİM EDİLMELİ"

Davanın ilk duruşmasında konuşan Baçaru'nun avukatı Oytun Süllü, müvekkilinin mağdur edildiğini ifade etti. Haklarını sonuna kadar arayacaklarını ifade eden Süllü, "Marley daha önceden müvekkilime sahiplendirilmiştir ve mülkiyeti müvekkilime geçmiştir. Marley derhal müvekkilime teslim edilmelidir.

"HUKUKİ HAKLAR GÖZ ARDI EDİLMEMELİ"

Mesela davalı Ezgi, köpeğini Osman'a sahiplendirdi ve aralarında duygusal bir bağ olmadı. Osman köpeğini alıp gitti. 6 ay sonra bir ev değişikliği için köpeğini eski sahibine 1 haftalığına emanet etmek istedi. Akabinde Ezgi hanım köpeği geri vermedi ve daha sonra 'psikolojim bozuldu' dedi.

Eski Sevgililerin Köpek Davası Avukatlar Yüzünden Yarım Kaldı

Böyle bir şey mümkün mü? Davacı ve davalı arasında duygusal bir ilişki olduğu için karmaşık gibi görünen bu olay nedeniyle hukuki haklar göz ardı edilmemeli" açıklamalarında bulundu.

MÜNAKAŞAYA GİREN AVUKATLAR YÜZÜNDEN DAVA ERTELENDİ

Davada hakimin uyarmasına rağmen söz almayarak karşılıklı münakaşaya giren taraf avukatları sebebiyle duruşma 25 Eylül tarihine ertelendi.

Eski Sevgililerin Köpek Davası Avukatlar Yüzünden Yarım Kaldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Eski Sevgililerin Köpek Davası Avukatlar Yüzünden Yarım Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • doğrucu davut: muşli mallık sizde bedava herhalde hangi kitapta yazıyor haram olduğu 2 2 Yanıtla
  • ..: vay be evlenmeden sevgili olmak bu nasıl müslümanlık öpüp koklaş sonrada ayrıl harika 0 1 Yanıtla

Advertisement