Eski TESK Genel Başkanı Günday, Ağar'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Eski TESK Genel Başkanı Günday, Ağar'ı Ziyaret Etti

TESK eski genel başkanı Günday, aldığı 5 yıl hapis cezası Yargıtay tarafından onandıktan sonra Yenipazar K1 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na konulan Mehmet Ağar'ı ziyaret etti.

11.08.2012 16:00  Güncelleme: 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu'nun

(TESK) eski genel başkanı Derviş Günday, "Susurluk davası" kapsamında aldığı 5 yıl hapis cezası Yargıtay tarafından onandıktan sonra Yenipazar K1 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na konulan Mehmet Ağar'ı ziyaret etti.

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hulusi Akşit ile cezaevine gelen Günday, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Ağar'ın cezaevine girmesinden büyük üzüntü duyduğunu ifade etti.

Ağar ile eskiye dayanan bir dostluklarının söz konusu olduğunu die getiren Günday, şunları söyledi:

"Mehmet Ağar'ı uzun süre önce ziyaret etmek istemiştim ama olmadı, nasip bugüneymiş. İşlerimin yoğunluğundan dolayı ziyaret biraz gecikti. Sayın Ağar, benim hayatta saygı duyduğum insanların başında geliyor. Şoförler Odası Federasyonu ve TESK Genel Başkanlığı yaptığım dönemlerde bizlere çok yardımcı oldu. Esnaf adına Ağar'a minnet borçlu olduğumuzu belirtmek istiyorum. Şu hiçbir zaman unutulmamalıdır ki, kendisi kapısı herkese açık olan tam bir devlet adamıydı."

Günday, Ağar'ı cezaevinde çok moralli ve sağlıklı gördüğünü sözlerine ekledi.

Muhabir: Bahattin Albayrak/ Gökmen Şireci/ Medat Şenay

Yayıncı: Şükran Yücel - AYDIN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eski TESK Genel Başkanı Günday, Ağar'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement