Eski Türk Sevgili Sabia Engizek'ten Bebek Şov - Son Dakika
Spor

Eski Türk Sevgili Sabia Engizek'ten Bebek Şov

Daha önce hamile olduğunu kanıtlamak için soyunan eski Türk sevgili Sabia Engizek, bu kez katıldığı programda bebek şov yaptı.

23.11.2015 10:48  Güncelleme: 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Real Betis'te forma giyen Hollandalı futbolcu Rafael van der Vaart'ın eski Türk sevgilisi Sabia Engizek, hamile olduğunu ispatlamak için daha önce Gala dergisine soyunmuştu. Eski Türk sevgili, bu kez de katıldığı programda bebek şov yaptı.

KAMERA, SABİA'NIN KARNINA YOĞUNLAŞTI

Hollanda'dan 16 kişinin katıldığı programın katılımcıları telepati, telekinezi, düşünce okuyan kişilerden oluşuyordu. Hollandalı futbolcu Van der Vaart'tan hamile olan Sabia'nın hamileliği gecenin en çok ilgi çeken yönü oldu. Jüri arasında otururken, kamera sık sık Sabia'ya ve karnına zum yaptı. Mentalist'lerin şovuna katılanlar ayrıca kemara önünde ve arkasında Sabia ve bebeğiyle yoğun şekilde ilgilendi. Sabia'nın mentalistlerle olan bu şovu, ocak ayına kadar devam edecek. Bir ara, kaşık bükme gösterisi ustası 68 yaşındaki Uri Geller, kulağını Sabia'nın karnına dayayıp "çocuk hareket ediyor mu?" diye baktı.

ÇIPLAK POZ VERİP HAMİLELİĞİNİ GÖSTERMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere Sabia, daha önce Gala Dergisi için, yarı çıplak pozlar vererek kendisine inanmayan Hollandalı futbolcuya ispat olsun diye hamileliğini göstermişti.

"HAMİLELİĞİMİN KEYFİNİ SÜREMİYORUM"

Konuyla alakalı düşüncelerini dile getiren Sabia, "Hamileliğim hakkında o kadar çok konuşan var ki, bunun ardı arkası kesilmeyecek, spekülasyonlar devam edecek. Çıkan haberler yüzünden hamileliğimin keyfini süremiyorum" dedi.

Eski Türk Sevgili Sabia Engizek\'ten Bebek Şov

Son Dakika Spor Eski Türk Sevgili Sabia Engizek'ten Bebek Şov - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Kosovali****: Ondan bundan cocuk yap gelsin paralar. iste bugünkü kadinlarin hali. 10 2 Yanıtla
  • engin: sadece ismi kalmis.gerisi asimile olmus. 10 0 Yanıtla
  • 555: bunu haber yapanı aklı dengesi başına gelene ve hayat falsefesini anlayana kadar,sabahtan akşama kadar tarlalarda,bahçelerde,ahırlarda çalıştırmalı.Akşamdan sabaha kadar ahlak,kültür,sosyal,tarih,coğrafya,din,kimya,matematik,biyoloji dersi verilmeli.İnsanın nefsi müdaafasını zayıflatan diziler,filimler,müzikler,alkol,sigara,maçlar,şans oyunları gibi şeylerden uzak tutulmalı.Yiyecek ve içecek olarak sadece patates,kurufasulye,nohut ,bulgur, su,şerbet,ayran VERİLMELİ. 7 0 Yanıtla
  • Gurbetci: Simdilik 4 ayri kocadan 4 cesit cocugu var,Turk milletini guzel tanitio. Acaba vucudu olmasa beynile para kazana bilirmidi sanmiom,zaten beyni olsa soyunmazdi. Utancc ve igrencccc 6 0 Yanıtla
  • halk: türk olmak yeterlimi,,,,? Bazilaraina göre yeterli olabilir. 5 0 Yanıtla

Advertisement