Eski Vekil Matlı'dan AK Parti İl Başkanlığı Açıklaması - Son Dakika
Politika

Eski Vekil Matlı'dan AK Parti İl Başkanlığı Açıklaması

Eski Vekil Matlı\'dan AK Parti İl Başkanlığı Açıklaması

Son günlerde adı AK Parti Bursa İl Başkanlığı için anılan eski Milletvekili Önder Matlı, Parti Genel Merkezi’nden şu ana kadar kendisine resmi olarak bir görevlendirme yapılmadığını söyledi.

04.08.2017 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son günlerde adı AK Parti Bursa İl Başkanlığı için anılan eski Milletvekili Önder Matlı, Parti Genel Merkezi'nden şu ana kadar kendisine resmi olarak bir görevlendirme yapılmadığını söyledi.

AK Parti'nin kurumsal bir yapısının bulunduğunu, görevlendirmelerin belli usul ve esaslar çerçevesinde yapıldığını hatırlatan eski Vekil Matlı, gerek teşkilatların, gerekse de kamuoyunun bu hususu göz önünde bulundurması gerektiğini söyledi.

AK Parti teşkilatlarında çalıştığı ve milletvekilliği yaptığı süre boyunca herhangi bir görev talebinin olmadığını kaydeden Matlı, bugüne kadar teşkilatların ve genel merkezin kendisi için uygun gördüğü her vazifeyi sorumluluk bilinci ile üstlendiğini ve layıkıyla yapmak için elinden gelen gayreti gösterdiğini belirtti.

AK Parti Bursa İl Başkanlığı için belli değerlendirmelerin yapıldığını, değerlendirmeler sonucunda genel merkez tarafından en uygun kararın verileceğini ifade eden Matlı, "Şu anda bir il başkanımız var. İl başkanlığı ile ilgili karar genel merkezimizin takdirindedir. İnanıyorum ki, teşkilatımız, kim olursa olsun genel merkezimizin uygun göreceği isim etrafında kenetlenecektir. AK Partili olmak bunu gerektirir" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Eski Vekil Matlı'dan AK Parti İl Başkanlığı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • HÜDA PAR Milletvekili Serkan Ramanlı, Belediye Başkanlarını Ziyaret Etti
    12:33 HÜDA PAR Milletvekili Serkan Ramanlı, Belediye Başkanlarını Ziyaret Etti

    HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde seçilen belediye başkanlarını ziyaret etti. Ramanlı, belediye başkanlarına hizmet konusunda destek vereceğini belirtti.

  • Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde Cumhur İttifakı çoğunluğu
    12:32 Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde Cumhur İttifakı çoğunluğu

    Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde Cumhur İttifakı (AK Parti-MHP) 48 üye ile çoğunluğu elinde tutuyor. Mecliste AK Parti 40 üye ile sayısal olarak ilk sırada yer alıyor.

  • Mısır Dışişleri Bakanı Türkiye'ye ziyaret için hazırlanıyor
    12:27 Mısır Dışişleri Bakanı Türkiye'ye ziyaret için hazırlanıyor

    Mısır Dışişleri Bakanı Semih Şükri, önümüzdeki hafta Türkiye'yi ziyaret edecek. Görüşmede bölgedeki son gelişmeler, Gazze'deki durum ve müzakereler ele alınacak.

  • İstanbul Sancaktepe Belediyesi'nde 2 Milyar TL Borç Asıldı
    12:26 İstanbul Sancaktepe Belediyesi'nde 2 Milyar TL Borç Asıldı

    15 yıl AKP'nin yönettiği Sancaktepe Belediyesi'nde yaklaşık 2 milyar TL borç olduğu ortaya çıktı. CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Emre Yılmaz ve Belediye Başkanı Alper Yeğin, borç tablosunu paylaştı.

  • AK Mardin İl Başkanı Vahap Alma, belediye başkanlarıyla görüştü
    12:25 AK Mardin İl Başkanı Vahap Alma, belediye başkanlarıyla görüştü

    AK Mardin İl Başkanı Vahap Alma, Midyat, Yeşilli, Ömerli ve Savur belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda, seçim çalışmaları boyunca vatandaşlara vadedilen hizmet ve projelerin ivedilikle yerine getirilmesi konusu ele alındı. Alma, ilçe belediye başkanlarıyla birlikte etkin bir hizmet anlayışını benimseyerek, ilçelerin her bir köşesine ulaştırılacak hizmetlerden herkesin faydalanmasını sağlayacaklarını belirtti.

  • Başkan Ahmet Akın, genç çiftin nikahını kıydı
    12:25 Başkan Ahmet Akın, genç çiftin nikahını kıydı

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçim çalışmaları sırasında Kepsut'un Hotaşlar Mahallesi'nde yapılan sürpriz evlilik teklifine şahit olmuş, Elif Çalpan ve Umutcan Tuzcusan çiftine, 'Nikahınızı kıyacağım' diyerek söz vermişti. Başkan Ahmet Akın, göreve gelmesinin ardından ilk Elif Çalpan ve Umutcan Tuzcusan çiftinin nikahını kıyarak sözünü tuttu.

  • Trabzon'da Turizm Haftası Kortej Yürüyüşüyle Başladı
    12:14 Trabzon'da Turizm Haftası Kortej Yürüyüşüyle Başladı

    Trabzon'da bu yıl 48'incisi düzenlenen 'Turizm Haftası' etkinlikleri kortej yürüyüşü ile başladı. Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, turizm mevsimini başlattıklarını ve Trabzon için en iyi şekilde değerlendirme gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

  • Sancaktepe Belediyesi binası basın mensuplarına açıldı
    12:13 Sancaktepe Belediyesi binası basın mensuplarına açıldı

    31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den CHP'ye geçen Sancaktepe Belediyesi'nin tartışılan binasına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Jakuzi tartışmaları ile gündeme gelen belediye binası basın mensuplarına açıldı.


Advertisement